Εύα Καραντζίκου : «Τη νέα σεζόν βάζουμε τον πήχη ψηλά και με σκληρή προπόνηση ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !!»

Εύα Καραντζίκου : «Τη νέα σεζόν βάζουμε τον πήχη ψηλά και με σκληρή προπόνηση ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !!»

Β’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ – ΡΟΔΟΠΗ ’87

Εύα Καραντζίκου : «Τη νέα σεζόν βάζουμε τον πήχη ψηλά και με σκληρή προπόνηση ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !!»

Ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 9 ετών, παίζοντας μπάλα σε τμήματα αγοριών μέχρι την ηλικιακή κατηγορία της Κ14. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της γενέτειράς της, τις Νηρηίδες Φθίας. Ο λόγος για την 19χρονη ταλαντούχα αριστερή οπισθοφύλακα, Εύα Καραντζίκου, η οποία μπορεί να παίξει στον άξονα της αμυντικής αλλά και μεσαίας γραμμής με προσήλωση και αποφασιστικότητα.

Επίσης, διαθέτει ευχέρεια και στο σκοράρισμα και συνδυάζει σπουδές και ποδόσφαιρο, καθώς φέτος είναι πρωτοετής σπουδάστρια στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής(ΤΕΦΑΑ). Το αγαπημένο της άθλημα παραμένει στην κορυφή των καθημερινών της δραστηριοτήτων. Η ίδια έχει δημιουργήσει φιλίες και νοιώθει ότι ανήκει σε μία ενωμένη ποδοσφαιρική οικογένεια.

Συναισθηματική, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στους προσωπικούς της στόχους, επιδιώκει να τα τοποθετεί όλα στη σωστή σειρά με τάξη και ευπρέπεια. Η Εύα Καραντζίκου δείχνει εύκολα κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, γι’ αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτη στις παρέες της και όλοι αναζητούν την φιλία της.

Λατρεύει την διασκέδαση και είναι πάντα πρόθυμη να δείξει την αγάπη και την φροντίδα της για τα οικεία της πρόσωπα. Από την άλλη δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που μπορεί να δείχνει, στην πραγματικότητα έχει δύναμη χαρακτήρα. Θα υποστηρίξει τις απόψεις της και θα δουλέψει σκληρά για να τις επιβάλλει.

Η ίδια μας μίλησε για την περασμένη σεζόν της Ροδόπης ’87 στην οποία πλέον ανήκει και η ομάδα της Κομοτηνής κατέγραψε σπουδαία πορεία στο φετινό πρωτάθλημα του Πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής και μας αποκάλυψε το μεγάλο της όνειρο.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

1.Με βάση την βαθμολογική συγκομιδή της Ροδόπης 87 η πορεία της ομάδας σας κρίνεται επιτυχημένη;

”Θεωρώ ότι η βαθμολογική συγκομιδή δεν μας αντιπροσωπεύει 100%,καθώς είχαμε δυνατότητες για καλύτερη στην τελική κατάταξη. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά παρόλα αυτά μετά τα Χριστούγεννα δεν πήγαν τα πλάνα μας όπως θα θέλαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή και ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαστε ευχαριστημένες τουλάχιστον για την προσπάθεια μας !”

2.Η προσωπική σου άποψη για το φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου;

”Το φετινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με πολλές ανατροπές που δεν περιμέναμε. Σίγουρα από την αρχή ξεχώριζαν συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες στόχευαν για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Παρόλα αυτά είδαμε από την κάθε ομάδα ξεχωριστά να δίνει το 100% των δυνατοτήτων της.”

3.Ο κόσμος συνέβαλε στις προσπάθειες σας και αν η στήριξη του σας αφήνει ικανοποιημένες;

”Θεωρώ ότι η παρουσία του κόσμου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούσαν, αλλά και γενικά εκτός γηπέδου κατά την διάρκεια όλης της σεζόν. Με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση τους μας έκαναν να παλεύουμε μέρα με την μέρα και περισσότερο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

4.Τη νέα σεζόν η ομάδα της Κομοτηνής θέτει υψηλούς στόχους;

”Κάθε χρόνο η ομάδα μας θέτει υψηλούς στόχους ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έτσι τη νέα σεζόν βάζουμε τον πήχη ψηλά και με σκληρή προπόνηση ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!”

5.Αποτύπωσε μου το προφίλ της προπονήτριας σου Βίκυς Περιβολοπούλου εντός και εκτός γηπέδων;

”Η προπονήτρια μας Βίκυ Περιβολοπούλου αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους μας. Η ίδια στέκεται πάντα δίπλα μας εντός και εκτός γηπέδων, ενώ με τις γνώσεις της εξελίσσει την αγωνιστική μας ταυτότητα και την καθημερινότητά μας.”

6.Φέτος συνδυάζεις αθλητικές και φοιτητικές υποχρεώσεις;

Πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό το βεβαρυμμένο πρόγραμμα;

”Από την αρχή της σεζόν προσπάθησα να φτιάξω το πρόγραμμα μου, ώστε να μπορώ να είμαι συνεπής σε όλες μου τις υποχρεώσεις. Λόγω του ότι είμαι στο αρχικό στάδιο των σπουδών μου, οι απαιτήσεις της σχολής είναι ακόμα πιο χαλαρές άρα μου είναι εύκολο να συνδυάσω και το ποδόσφαιρο.”

7.Πρωτη χρονιά με τη φανέλα της Ροδόπης. Επιθυμείς την ανανέωση της συνεργασίας σου και ποιοι λόγοι σε ωθούν να παραμείνεις στο σύλλογο της Θράκης;

”Σαν πρώτη χρονιά ο σύλλογος της Κομοτηνής και η προπονήτρια με υποδέχθηκαν πολύ θερμά και με βοήθησαν να εξελιχθώ . Το όμορφο κλίμα μεταξύ των συμπαικτριών μου και η σωστή διαχείριση της διοίκησης είναι επίσης καλοί λόγοι που με κάνουν να ανανεώσω την συνεργασία μου με την Ροδόπη ’87 !”

8.Σε ποια πρόσωπα αφιερώνεις ελεύθερο χρόνο και ποιος τωρινός στόχος αποτελεί προτεραιότητα;

”Στον ελεύθερο μου χρόνο βρίσκομαι με τους φίλους μου όπως κάθε άτομο της ηλικίας μου θεωρώ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να αφιερώνω όσο γίνεται και χρόνο στον εαυτό μου. Πλέον ο στόχος που έχει προτεραιότητα για εμένα είναι οι σπουδές μου και να είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής σε αυτές!”

9.Στα μελλοντικά σου πλάνα περιλαμβάνεται ο τομέας της προπονητικής, αλλά και ο επαγγελματισμός σου αποκλειστικά με το χώρο αυτό;

”Ιδανικά ναι. Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την προπονητική και συγκεκριμένα πάνω στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου αυτό ήταν το όνειρο μου από μικρή ηλικία και ελπίζω στο μέλλον να το πραγματοποιήσω!”

10.Κλείνοντας Εύα θα ήθελα και μία ευχή;

”Εύχομαι μία όμορφη νέα αγωνιστική σεζόν !Υγεία σε όλες τις παίκτριες !!!”

Επιμέλεια: Ηλίας Σχορτσιανίτης/fotos : αρχείο από τον αγώνα στην Ξάνθη (sportsAddict)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό