“Γάμος αλά ελληνικά no 3”: Έρχεται  το Σεπτέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες (δείτε το trailer)

“Γάμος αλά ελληνικά no 3”: Έρχεται το Σεπτέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες (δείτε το trailer)

Η οικογένεια Πορτοκάλος έρχεται και πάλι σε λίγες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε από το BBC «ταινία φαινόμενο», ενώ βρέθηκε στην 7η θέση της λίστας με τις καλύτερες ταινίες για τον Σεπτέμβριο.

Τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, ετοιμάζουν βαλίτσες και έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές. Η Τούλα και η υπόλοιπη οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συναντήσουν φίλους και ξαδέλφια του Γκας Πορτοκάλος.

«Πολλά έχουν συμβεί από τότε που παντρεύτηκα. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό όπου μεγάλωσε, στην Ελλάδα, και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας. Οπότε θα κάνουμε ριγιούνιον» λέει η Τούλα στο τρέιλερ.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινία υπογράφει η Νία Βαρντάλος. Μαζί με την Βαρντάλος, στην ταινία συμμετέχουν οι Τζόν Κορμπέτ (Ιαν), Ελενα Καμπούρη (Πάρις), Λούις Μάντιλορ (Νίκος), Μαρία Βακράτσης (θεία Φρίντα), Αντρέα Μάρτιν, Τζία Καρύδη (Νίκι), Λέινι Καζάν (Μαρία).

Το «Γάμος αλά ελληνικά» έκανε πρεμιέρα το 2002 και έγινε η ρομαντική κομεντί με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, με κέρδη της τάξεως των 368 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Το 2016 κυκλοφόρησε το σίκουελ, το οποίο δεν είχε την ίδια επιτυχία με το πρώτο φιλμ, με τις εισπράξεις να φτάνουν τα 90 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η ταινία, της οποίας ένα μεγάλο μέρος γυρίστηκε στην Κέρκυρα και στην Αθήνα, αποτελεί φόρο τιμής στον ηθοποιό Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος), ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021.

Η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό