Ο Απόστολος Ιωάννου επισκέφθηκε τους οικισμούς Κίζαρι, Ν. Σάντα, Ιάσιο και Έβρενο

Ο Απόστολος Ιωάννου επισκέφθηκε τους οικισμούς Κίζαρι, Ν. Σάντα, Ιάσιο και Έβρενο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, πλαισιωμένος από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» και άλλους φίλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε τους οικισμούς Κίζαρι, Ν. Σάντα, Ιάσιο και Έβρενο και παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξής του για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Η περιοδεία του συνδυασμού του κ. Ιωάννου έτυχε θετικότατης υποδοχής από τους παρευρισκόμενους σε κάθε περίπτωση πολίτες, οι οποίοι, μαζί με τους ειδικούς προβληματισμούς για τους οικισμούς τους, εξέφρασαν στον υποψήφιο δήμαρχο την αγανάκτηση και την απογοήτευσή τους για την αδιαφορία που βιώνουν. Επίσης για την ανάγκη να υπάρχει αξιόπιστη, ικανή και αποτελεσματική δημοτική αρχή, με έγνοια για τα ζητήματα. «Μας έχουν κουράσει τα λόγια και το χάιδεμα των αυτιών, ελπίζουμε στην αλλαγή» ακούστηκε χαρακτηριστικά από πλευράς των κατοίκων.

Ο κ. Ιωάννου ζήτησε τη στήριξη των δημοτών και δεσμεύτηκε για διαρκή και ειλικρινή διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε οι ίδιοι και οι κοινότητές τους να μην αποξενώνονται από τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου. Και να εξυπηρετούνται φιλικά και αποτελεσματικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό