Ποια 3 ζώδια μπορούν να εξαφανιστούν ξαφνικά από τη ζωή σου!

Ποια 3 ζώδια μπορούν να εξαφανιστούν ξαφνικά από τη ζωή σου!

Ghosting λέγεται και προφανώς το έχεις ακούσει πολλές φορές αν συμβαίνει. Τι κι αν σου τάξουν πολλά, τι κι αν σε κάνουν να πιστέψεις ότι είσαι μοναδικός/κή. Εσύ θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον 7ο ουρανό, ωστόσο, αυτά τα ζώδια, μόλις τους εξάψει την περιέργεια ένα χαρακτηριστικό κάποιου άλλου ατόμου μπορούν να σ’ αφήσουν στα κρύα του λουτρού!  Τα  λες και οπορτουνιστές ή συμφεροντολόγους, το σίγουρο είναι όμως ότι δε φταις εσύ ή ο  χαρακτήρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρει ακριβώς τι θέλει… μέχρι να αλλάξει γνώμη. Θα σε γεμίσει υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του, όμως πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, θα σε αρνηθεί, πετώντας σου ότι τώρα που το ξανασκέφτηκε τελικά έκανε λάθος επιλογή ή ότι έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και θα σε παρατήσει στα “κρύα του λουτρού”. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι εν τω μεταξύ είχε βρει ήδη  αντικαταστάτη σου που του πρόσφερε περισσότερα από εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδεις και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αντικειμένου του πόθου του. Το προσωπικό του στοίχημα είναι να «ρίξει» αυτόν/αυτή   που του αντιστέκεται περισσότερο.  Θα τον/την  κυνηγήσει ανελέητα, θα κάνει τα πάντα για να τον/την πείσει ότι είναι ο άνθρωπος  της ζωής του, αλλά δυστυχώς, μόλις το “θύμα” υποκύψει, το πάθος γρήγορα θα εξασθενίσει. Θα βάλει το… τρόπαιο στο τζάκι του και στη συνέχεια θα ψάξει για την επόμενη ενδιαφέρουσα περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδού και η έκπληξη! Έχεις διαβάσει αρκετά για τον Σκορπιό, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα ζώδιο σταθερό στις επιλογές του και  αξιόπιστο. Το θέμα όμως είναι να είσαι εσύ αυτή η «επιλογή»! Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι να αναφέρουν είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος διακατέχεται από τα πάθη του κι ακριβώς εξ αιτίας αυτών μπορεί να πέσει με τα μούτρα σε κάποιον/κάποια που στο σεξ θα είναι μια χαρά μαζί, αλλά δεν ταιριάζει στο πρότυπο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Μόλις χορτάσει την πείνα του, λοιπόν, θα την “κάνει” με ελαφρά πηδηματάκια.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό