Ημερίδες της Αναπτυξιακής Ροδόπης ΑΑΕ ΟΤΑ με θέματα: «Λίμνη Βιστωνίδα – Αναπτυξιακές Προτεραιότητες & Προοπτικές» και «Ζωή στους Υγροβιότοπους»

Ημερίδες της Αναπτυξιακής Ροδόπης ΑΑΕ ΟΤΑ με θέματα: «Λίμνη Βιστωνίδα – Αναπτυξιακές Προτεραιότητες & Προοπτικές» και «Ζωή στους Υγροβιότοπους»

Ημερίδες για τον καθορισμό αναπτυξιακών προτεραιοτήτων του υγροβιότοπου της Βιστωνίδας στο πλαίσιο της Διακρατικής Συνεργασίας «Ζωή στους Υγροβιότοπους» πραγματοποιεί η Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΑΕ ΟΤΑ στην Κομοτηνή.

Η Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Α.Ε ΟΤΑ κατά την υλοποίηση του Τ.Π. CLLD/LEADER Αλιείας Π.Ε Ροδόπης & Ξάνθης της Προτεραιότητας 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» του Ε.Π. «ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ» (ΕΠΑΛΘ) 2014-2020 διοργανώνει ως Ομάδα Τοπικής Δράσης Αλιείας Ροδόπης &  Ξάνθης, ημερίδα με θέμα «Λίμνη Βιστωνίδα – Αναπτυξιακές Προτεραιότητες & Προοπτικές» στο πλαίσιο υλοποίησης του Διακρατικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο «Ζωή στους Υγροβιότοπους».
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων, η έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και η διατύπωση ολοκληρωμένων προτάσεων για την προστασία, την ανάδειξη και την βιώσιμη αξιοποίηση του υγροβιότοπου της Βιστωνίδας.
Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στη Λέσχη Κομοτηναίων (Βενιζέλου 52, Κομοτηνή).

Η δεύτερη ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος και είναι ημερίδα Παρουσίασης των Αποτελεσμάτων του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας «ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ».
Η συγκεκριμένη εκδήλωση λαμβάνει χώρα  την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στη Λέσχη Κομοτηναίων (Βενιζέλου 52, Κομοτηνή).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό