Ευχαριστήριο του “Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά” για τη συμπαράσταση όλων στον αδόκητο χαμό του μεγάλου τραγουδιστή

Ευχαριστήριο του “Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά” για τη συμπαράσταση όλων στον αδόκητο χαμό του μεγάλου τραγουδιστή

Απο σήμερα κι επισήμως ο Βασίλης Καρράς πέρασε στην αιωνιότητα και έλαβε την θέση του στο Πάνθεον της μουσικής ιστορίας αυτού του τόπου!
Μετά και την ολοκλήρωση της ταφής θα θέλαμε να γράψουμε δύο τρία λόγια που νιώθουμε ότι τα οφείλουμε.
Ως Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά θέλουμε απο την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας για τα μηνύματα συμπαράστασης αλλά και όλους τους καλλιτέχνες εν ζωή και μή,που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και τον τίμησαν με τη φιλία τους.
Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες στα μαγαζιά τών οποίων δούλεψε ο Βασίλης και ακόμα περισσότερο το προσωπικό τών μαγαζιών που εργάστηκαν για εκείνον αλλά και για εμάς,απο τα λουλούδια και τη λάτζα μέχρι τους σερβιτόρους και τους παρκαδόρους.Κανένας καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να εργαστεί χωρίς την προσφορά των παραπάνω.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς που πέρασαν απο το πλάι του όλα αυτά τα χρόνια και τον μαέστρο τον Κύριο Γκιούρα.Η χθεσινή τους παρουσία στην εξώδιο ακολουθία ήταν συγκλονιστική και τα δάκρυα τους τα είπαν όλα για την σχέση που είχαν χτίσει με τον Βασίλη.
Ευχαριστούμε το δεξί χέρι και μάνατζερ του Βασίλη Καρρά τον κύριο Γκιάτα που στάθηκε βράχος δίπλα στον καλλιτέχνη για περισσότερα απο 20 χρόνια.Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τον πήρε απο το χέρι και τον έφτασε να είναι Νο1 στη νυχτερινή διασκέδαση.Ο Βασίλης του είχε τυφλή εμπιστοσύνη και δεν έκανε βήμα χωρίς εκείνον.Ο ίδιος ήταν αρωγός της προσπάθειας για την δημιουργία του fan club και μετέπειτα Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά και η συνεργασία μας ήταν κάτι παραπάνω απο άψογη ολα αυτά τα χρόνια!
Ευχαριστούμε τα Fan Club άλλων μεγάλων καλλιτεχνών που δεν θα αναφέρουμε ονομαστικά για να μην ξεχάσουμε και αδικήσουμε κάποιο,για τα δημόσια ή προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης.Αυτό θα πεί μουσικός πολιτισμός! Άλλωστε όπως λέγαμε απο παλιά…η μουσική μόνο ενώνει!!!
Πάνω απο όλα ευχαριστούμε όλον τον απλό κόσμο που αγάπησε τον Βασίλη και τα τραγούδια του,που τον στήριξε και τον ανέδειξε.Τον κόσμο που πολλές φορές ακόμα και εν μέσω κρίσης ταξίδευε απο κάθε γωνιά της Ελλάδας και ξοδεύοντας ίσως και αναγκαία για αυτούς χρήματα μόνο και μόνο για να τον δούνε απο κοντά και να συμμετέχουν στις πανελλήνιες εκδηλώσεις που διοργανώναμε ως fan club.
Θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στην αγαπημένη οικογένεια του εκλιπόντος και να γνωρίζει ότι είναι και δική μας οικογένεια.Η οικογένεια του καλλιτέχνη μας σεβάστηκε,μας δέχτηκε και μας αγάπησε εξίσου όπως και εκείνος!
Φίλες και φίλοι,απο ετούτη την στιγμή που γράφονται αυτά εδώ τα λόγια,για εμάς τελειώνει το πένθος.Άλλωστε για εμάς ο Βασίλης ζεί και θα ζεί για πάντα μέσα απο το έργο που μας άφησε παρακαταθήκη.
Ο Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά,δεν τελειώνει εδώ.Ξεκινάει απο την αρχή με νέο προσανατολισμό πιά..με στόχο να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση αλλά και το έργο του καλλιτέχνη και να τα μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές που έρχονται.Επιπλέον,θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε κάθε είδους προσφορά, βοήθεια και στήριξη σε συνανθρώπους που την έχουν ανάγκη.Ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε βοήθεια απλόχερα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.Ιδιαίτερη αδυναμία είχε στα παιδιά!
Περί το 2010 όταν συζητούσαμε για την δημιουργία του fan club,μας μάζεψε ενα βράδυ στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν και μας ρώτησε τι σκοπό έχουμε να κάνουμε,συμπληρώνοντας τα εξής: Εγώ παιδιά στη καριέρα μου είμαι χορτασμένος απο χρήματα, δόξα, χειροκροτήματα και φωνές..αν έχετε σκοπό να φτιάξετε ενα fan club για να έρχεστε να βγάζετε φωτογραφίες με τον καλλιτέχνη και να ζητωκραυγάζετε μόνο,μη κάνετε τίποτα.Θέλω μέσα απο αυτό το fan club να προσφέρετε στο κόσμο.Να μαζεύετε τρόφιμα και να κάνετε αιμοδοσίες.Αυτός ήταν ο Βασίλης Καρράς που γνωρίσαμε εμείς…
Σε αποχαιρετούμε με ένα παλιότερο σύνθημα…
“Βασιλάρα στη καρδιά μας πάντα θα ζείς
ποτέ δε αφήσουμε εμείς να ξεχαστείς
ήσουν ο θεός μας κι όχι απλά τραγουδιστής….”
Καλή αντάμωση μεγάλε..
ΑΘΑΝΑΤΟΣ..
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά
Παρδάλης Κωνσταντίνος”.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό