Ηλέκτρα: Ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί τον Νικόλα

Ηλέκτρα: Ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί τον Νικόλα

Ο Νικόλας δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό του στην Τιτίκα, ενώ η Ηλέκτρα εξομολογείται στον Παύλο όσα έζησε στα χέρια του πρώτου.

Τότε, ο καθηγητής εξοργίζεται και θέλει να τον τιμωρήσει. Παράλληλα, στην Αρσινόη καταφτάνει ένας νέος ταξίαρχος αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο της Πόπης. Ο Κωνσταντής υποψιάζεται τον Φιλίππου και φτάνει μέχρι και στον Σωτήρη για να ανακαλύψει την αλήθεια. Εκείνος, την ίδια στιγμή, κάνει μία μη αναμενόμενη πρόταση στον κύριο καθηγητή. Εν τω μεταξύ, η Φιλιώ αποφασίζει να επιστρέφει στο αρχοντικό των Βρεττών προς μεγάλη ικανοποίηση του Νικόλα, ο οποίος έχει και πάλι το πάνω χέρι.

Από την άλλη, ο Χάρης με τον Μίμη συνεργάζονται και προσπαθούν να ενώσουν τις τελίτσες για τη βραδιά του φόνου της Πόπης. Ωστόσο, γρήγορα καταλαβαίνουν πως δύσκολα θα μάθουν όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα. Παράλληλα, η Ηλέκτρα με τον Παύλο συναντιούνται ακόμη μία φορά και μοιράζονται μια τελευταία στιγμή: «Ούτε στα πιο σκοτεινά μου δεν ένιωθα τόσο καταδικασμένος», λέει ο Παύλος και συνεχίζει: «Σ’ αγαπώ, μα δεν θα σε έχω».

Λίγη ώρα αργότερα, ο μικρός Γιωργάκης συναντάει τον Βασίλη και του ζητάει χρήματα για να μη μαρτυρήσει για τη νύχτα του λογοδοσίματος και όσα ξέρει. Όμως ο άντρας τον αποπαίρνει, καθώς δεν πιστεύει πως μπορεί να κάνει πράξη τις απειλές του. Ωστόσο, δεν έχει αντιληφθεί πως κινδυνεύει από αυτόν μιας και ο μικρός, λίγη ώρα αργότερα, περνάει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

Πηγή: mytv

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό