ΠΑΣΟΚ Ροδόπης : Πίτα παρουσία Σπυρόπουλου και στόχος η δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές

ΠΑΣΟΚ Ροδόπης : Πίτα παρουσία Σπυρόπουλου και στόχος η δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές

Την βασιλόπιτά του έκοψε σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Scenario” το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, παρουσία του γραμματέα του κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Ο χώρος γέμισε από στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που σχολιάστηκε ευχάριστα τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, “δεν επιλύει τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τις ελληνικές οικογένειες, όπως η ακρίβεια, αντιθέτως εξαιτίας των ασκούμενων πολιτικών τα οξύνε” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γραμματέας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιβεβαιώσει τις δημοσκοπικές προβλέψεις και θα αποτελέσει τη δεύτερη πολιτική δύναμη της χώρας στις προσεχείς ευρωεκλογές, ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και στελεχιακή δυναμική, ώστε να αποτελέσει τον αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας όλο το διάστημα μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Γενικότερα όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ως μια κυβερνητική επιλογή στην συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας, που είναι και η κοινή διαπίστωση όσων παραβρέθηκαν και όσων παρέμειναν στο κίνημα ακόμα και στο πιο δύσκολα χρόνια και τώρα δηλώνουν δικαιωμένοι από τις επιλογές τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό