Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λέει την αλήθεια στη Μαρίνα- Δε βάζει τέλος στη χρήση

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λέει την αλήθεια στη Μαρίνα- Δε βάζει τέλος στη χρήση

Ο Μάνος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια που βρήκε και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι μεγάλη.

Ο Παρασκευάς συμμαχεί με την Ασπασία και την πείθει να καθυστερήσουν το γάμο για δύο χρόνια. Στη συνέχεια εκείνη προσπαθεί να πείσει την κόρη της να δειχθεί μία παράταση αλλά η Ειρήνη, επιμένει.

Αντιθέτως, με την παρέμβαση της Χάιδως, ο Δημοσθένης πείθεται να δώσει αναβολή στον αρραβώνα γεγονός που εκνευρίζει την Ειρήνη. Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης ενώ η Αφροδίτη προσπαθεί να την προσεγγίσει και πάλι φιλικά.

Στο μεταξύ ο Κωσταντίνος καλεί την Χάιδω και την Βασιλική για να τους διαβάσει την διαθήκη του Φίλιππου. Ο Στάθης ξεκινάει να εκπαιδεύει τον Τζον στα κτήματα ενώ η Αθηνά αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα με την Φιλιώ καθώς έχει βίαια ξεσπάσματα.

Ο Μάνος καυγαδίζει με την Αμαλία και για μια ακόμη φορά ξεπερνά τα όρια. Η Χρυσούλα τους εκβιάζει οικονομικά προκειμένου να μην τους κάνει μήνυση και εκείνη ενδίδουν και της δίνουν λεφτά. Ο Αποστόλης απαιτεί να διακόψουν την σκοποβολή αλλά αρνούνται και οι δύο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό