Survivor 2024 spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατρεπτική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης. Στο σημερινό επεισόδιο Έλληνες και Τούρκοι ανακατεύονται ξανά και ως Μπλε και Κόκκινοι στη συνέχεια θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Εκτός από την κούραση στον στίβο μάχης, ένας αναπάντεχος τραυματισμός θα τους σοκάρει όλους, ενώ οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor
Μετά τη νίκη των Κόκκινων οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν έναν υποψήφιο. Οι επιλογές είναι, βέβαια, ελάχιστες, αφού οι παίκτες της ομάδας είναι τρεις. Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση, τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Ντάνιελ Νούρκα. Όλοι τους είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά, με τον πρώτο μονάχα να ξεχωρίζει λίγο παραπάνω, αφού, όπως πολλοί έχουν δηλώσει μέχρι τώρα, είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον ψηφίζουν άλλωστε και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε αυτή τη φορά. Ο κλήρος, λοιπόν, σύμφωνα με διαρροές, θα πέσει στον Σταμάτη, μιας και ο Ντάνιελ μονομάχησε την περασμένη εβδομάδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό