ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζοντας τη δέσμευσή του για την προστασία της δημόσιας υγείας και την κάλυψη του ευάλωτου πληθυσμού, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου μας προγραμματίζει δράση εμβολιασμού για την Ιλαρά σε παιδικό πληθυσμό Ρομά ηλικίας από 12 μηνών έως 14 χρονών.
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στους οικισμούς Αρίσβη και Ίσαλο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και με την παρουσία προσωπικού του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου μας, ώστε να συνεισφέρουν αποτελεσματικά με τις γνώσεις τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της.
Η κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στους ανωτέρω οικισμούς προκειμένου να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες εμβολιασμού στα κάτωθι σημεία και ώρες:
• Στην Αρίσβη στον περιβάλλοντα χώρο του Ιατρείου
Ώρα: 09:30π.μ.-11:30π.μ.
• Στον Ίσαλο στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού
Σχολείου
Ώρα: 12:30π.μ.-14:00μ.μ.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, κατά την προσέλευση τους, να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε τον ΑΜΚΑ και το βιβλιάριο υγείας των παιδιών.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της δράσης, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος όλων των βιβλιαρίων υγείας των παιδιών όσον αφορά την εμβολιαστική τους κάλυψη για την ιλαρά, ανεξάρτητα από το εάν είναι πλήρως εμβολιασμένα.
Τέλος, η συγκεκριμένη δράση εμβολιασμού αποτελεί μέρος των συλλογικών προσπαθειών μας για την εξάλειψη της Ιλαράς και την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2532023578.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό