Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης: Πληροφορίες για το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής (ΚΕΘΙ)

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης: Πληροφορίες για το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής (ΚΕΘΙ)

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής είναι μια υπηρεσία που εντάσσεται στις υποστηρικτικές δομές του Δικτύου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των Γυναικών της Γενικής Γραμματείας  Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΓΓΙΑΔ) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014-2020.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής  παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κοινωνικής, εργασιακής, ψυχολογικής και νομικής συμβουλευτικής στήριξης σε ενήλικες γυναίκες θύματα έμφυλης βίας ή /και πολλαπλών διακρίσεων από εξειδικευμένο προσωπικό (σύμβουλο υποδοχής/διοικητικό προσωπικό, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, νομικό) και καλύπτεται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.

Παράλληλα, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής διενεργούν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας που στοχεύουν στην προαγωγή της ισότητας των φύλων και στην εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε το έντυπο και το αντίστοιχο φυλλάδιο του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής:

ENTYPO GIA TH BIA GYNAIKON

SK_KOMOTHNH_FYLLADIO

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό