«ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ»

«ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ»

Συνεχίζοντας με ένταση το πλατύ άνοιγμά της η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου στέλνοντας το μήνυμα «ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» προγραμματίζει πλούσια δραστηριότητα το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα:

  • Σάββατο 1/6 στις 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
  • Κυριακή 2/6 στις 7.30μ.μ. στο καφέ Gecko, η ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ και η Σύγχρονη Εποχή πραγματοποιούν Εκδήλωση-Βιβλιοπαρουσίαση των «Αποδελτιώσεων» της Σεμίνας Διγενή. Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ, δημοσιογράφος και η Νάγια Δαλακούρα, αρχαιολόγος-συγγραφέας.
  • Δευτέρα 3/6 στις 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με συνταξιούχους για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό