Συνάντηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ με τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής Δ. Πολιτειάδη για το θέμα της επαναλειτουργίας του Κάμπινγκ Φαναρίου

Συνάντηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ με τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής Δ. Πολιτειάδη για το θέμα της επαναλειτουργίας του Κάμπινγκ Φαναρίου

Τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κομοτηνής, Δημήτρη Πολιτειάδη, δέχθηκε χθες  στο πολιτικό του γραφείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.
Ο κ. Πολιτειάδης με την ιδιότητα του ως προέδρου των κατασκηνωτών κάμπινγκ Φαναρίου ευχαρίστησε τον βουλευτή Ροδόπης για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του προς την πολιτική ηγεσία και την ΕΤΑΔ στην κατεύθυνση της επαναλειτουργίας του κάμπινγκ.
Μια πρωτοβουλία που φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει στην εκ νέου παραχώρηση της λειτουργίας του κάμπινγκ προς τον Δήμο Κομοτηνής προκειμένου να μην χαθεί και για τους 300 και πλέον παραθαριστές αλλά και για την οικονομία της περιοχής μας, το φετινό καλοκαίρι. Ήδη, όπως ενημέρωσε ο κ Πολιτειάδης, έχει ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Δήμο Κομοτηνής και αναμένεται η θετική έκβαση των προσπαθειών το προσεχές χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ο κ. Ιλχάν Αχμέτ επικοινώνησε προσωπικά με την υφυπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη από την οποία προέκυψε ενεργό ενδιαφέρον για το κάμπινγκ Φαναρίου, παρά το γεγονός ότι έως εκείνη την στιγμή το συγκεκριμένο υπουργείο καμία ενημέρωση δεν είχε λάβει σχετικά με τις αποφάσεις για το καθεστώς λειτουργίας του.
Παράλληλα, αναδείχθηκε και η είδηση ότι ανάδοχος του διαγωνισμού της ΕΤΑΔ που διεκδικεί να πάρει άμεσα την χρήση του χώρου, δεν έχει υπογράψει καν σύμβαση, 15 μήνες μετά τον διαγωνισμό!
Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Πολιτειάδης συμφώνησαν να συντονίσουν τον βηματισμό τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με την λειτουργία του κάμπινγκ Φαναρίου και την τόνωση του τουριστικού προϊόντος στο νομό Ροδόπης.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό