ΕΠΣ Θράκης: Τελετή βράβευσης αθλητών ποδοσφαίρου και γονέων για την προσφορά τους (φωτος)

ΕΠΣ Θράκης: Τελετή βράβευσης αθλητών ποδοσφαίρου και γονέων για την προσφορά τους (φωτος)

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, από την Ε.Π.Σ. Θράκης πραγματοποιήθηκε παρουσία αθλητών ποδοσφαίρου και γονέων  τελετή βράβευσης για την προσφορά τους και δόθηκε ραντεβού για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο στις αθλητικές εγκαταστάσεις τη Ε.Π.Σ. Θράκης δίπλα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος κ. Γαβριηλίδης Δαμιανός («Μάνος») ευχαρίστησε τους αθλητές, τα σωματεία, τους προπονητές και τους γονείς για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν και κάνουν προκειμένου να είναι σε πολύ καλό επίπεδο στα παιδικά πρωταθλήματα ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τον Θάνο Κοτσίδη, που δυστυχώς έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 14 ετών στις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Στην εκδήλωση της τελετής ήταν παρόντες πάνω από 1000 άτομα στις κερκίδες και γύρω από το γήπεδο, ο κ. Πέτρος Ζωγράφος αντιδήμαρχος και τομεάρχης αθλητισμού, ο κ. Χάρης Μπανιώτης αντιπρόεδρος του Πανθρακικού, καθώς και παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και ο κ. Στέφανος Κουμπαράκης διαιτητής της Super League.

Τα μετάλλια απονεμήθηκαν στις ακόλουθες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: «Ακρίτες» Κομοτηνής, «Μέγας Αλέξανδρος» Ιάσμου, «Ορφέας» Ξυλαγανής, «Παναθηναϊκός» Κομοτηνής, «Δόξα» Νέου Σιδηροχωρίου, «ΠΑΟΚ» Κομοτηνής, «Α.Π.Σ. Πανθρακικός», «Σπάρτακος» Αγίων Θεοδώρων, Ροδόπη 87 – «Θράκες» Κομοτηνής και «Ελπίδα» Σαπών.

Επίσης βραβευτήκαν τα κορίτσια των μεικτών της Ε.Π.Σ. Θράκης που μετείχαν στο πρωτάθλημα των Ενώσεων (Ε.ΠΣ.), καθώς και στους νέους διαιτητές που συνέλαβαν τα μέγιστα με την παρουσία τους στα Παιδικά πρωταθλήματα των κατηγοριών «Κ12» και «Κ14» όπου αναδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του «ΠΑΟΚ» Κομοτηνής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από όλα αυτά υπήρξε χορευτικό από την σχολή χορού «let’s dance».

Ακολουθούν φώτος από την εκδήλωση:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό