Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Πλατανίτη Μαρώνειας  από εργαζόμενους της  Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης ΑΒΕΕ (φωτος)

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Πλατανίτη Μαρώνειας από εργαζόμενους της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης ΑΒΕΕ (φωτος)

Το Σάββατο 08 Ιουνίου 2024 η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό ακτής στην Παραλία Πλατανίτη στη Μαρώνεια, συνεργαζόμενη τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών, με σκοπό να δώσουν το καλό παράδειγμα ότι όλοι μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε για να προστατέψουμε τον πλανήτη.
Περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι εθελοντές της εταιρείας καλύπτοντας σχεδόν 1 χλμ. παραλίας στο Πλατανίτη συνέλεξαν  110 κιλά σκουπίδια διαφόρων ειδών τηρώντας πάντοτε όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Οι δράσεις που πραγματοποιεί η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης εντάσσονται στην Πολιτική Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, του κοινωνικού συνόλου αλλά και άλλων επιχειρήσεων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο παράκτιος εθελοντικός καθαρισμός έχει εγγραφεί στους εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών της HELMEPA – Hellenic Marine Environment Protection Association και τα απορρίμματα που συλλέχθηκαν καταγράφηκαν στην εφαρμογή Marine Debris Tracker προσφέροντας πολύτιμα στοιχεία στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) για την επιστημονική παρακολούθηση της θαλάσσιας ρύπανσης με απορρίμματα.
Οι εργαζόμενοι-εθλεοντές της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης ευχαριστούν θερμά Δήμο  Μαρώνειας- Σαπών και τον Δήμαρχο Ιωάννου Απόστολο που έθεσε στην διάθεσή τους φορτηγό του Δήμου για την αποκομιδή.
Δείτε φωτος από τη δράση:
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό