Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη !

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη !

Εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή έκανε ο Λευτέρης Πανταζής !
Η πρώτη της συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της P.O.P. Tour, πραγματοποιήθηκε χθες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία ήταν φυσικά sold out, όπως είναι ήδη και η δεύτερη της συναυλία στον ίδιο χώρο, στις 3 Ιουλίου, ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει και τρίτη συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού στις 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, οι θαυμαστές της Μαρίνας έκαναν από πολύ νωρίς τεράστιες ουρές προκειμένου να την απολαύσουν από κοντά, και εκείνη μαζί με την δυνατή ομάδα της δεν τους απογοήτευσε ούτε στιγμή!

Η μοναδική Μαρίνα ερμήνευσε τόσο το “ZARI” με το οποίο συμμετείχε στην Eurovision 2024 ανοίγοντας με αυτό την βραδιά, τα νέα της τραγούδια από το P.O.P. album “LALALALA”, “MIXTAPE” και “Ah THALASSA”, αλλά και παλαιότερα τραγούδια , όπως το πασίγνωστο “Μάντισσα” και πολλά τραγούδια της από τον πρώτο της δίσκο “YENNA”, καθώς και παραδοσιακά Ελληνικά, Βαλκανικά και Αραβικά τραγούδια. Ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να την αποθεώνει και να την συνοδεύει στα τραγούδια της!

Μαζί της ήταν στο τραγούδι οι επί χρόνια συνεργάτιδές της, η Έλενα Λεώνη και η Ερασμία Μαρκίδη και στο χορό οι Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη και Ειρήνη Δαμιανίδου, αλλά και ο Majnoon!

Εμφάνιση έκπληξη έκανε ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος συμμετέχει και στο τραγούδι της Μαρίνας “MIXTAPE” και τραγούδησε ζωντανά, ξεσηκώνοντας το κοινό!

Δείτε αποσπάσματα από την μοναδική συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη:

Πηγή: gpstomusic.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό