Ο Θανάσης Ντίνας παραμένει προπονητής στις Ακαδημίες του Πανθρακικού

Ο Θανάσης Ντίνας παραμένει προπονητής στις Ακαδημίες του Πανθρακικού

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ντίνα, o οποίος τα πήγε περίφημα ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου στην πρώτη του χρονιά σε αυτό το πόστο.
Ο Θανάσης Ντίνας είναι κάτοχος του UEFA B, έχοντας σημαντικές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεχωρίζοντας για την ποιότητα του χαρακτήρα του.
Ο Θανάσης, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η περιοχή μας, έχοντας αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος και στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες της χώρας μας, όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Ξάνθης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα ομάδες μέχρι να ολοκληρώσει αυτήν την σπουδαία καριέρα στον Πανθρακικό.
Ο Θανάσης Ντίνας, τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), χωρίς να αγωνιστεί ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League, στις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΣΑΤ.
Ο προπονητής της Ακαδημίας θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά των Πανθρακικών όλες τις παραστάσεις και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει ως ποδοσφαιριστής συνεργαζόμενος με σπουδαίους προπονητές.
Θανάση σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην Ακαδημία του Πανθρακικού, στη μεγάλη ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό