Αποκτά νέα γραφεία σε κεντρικότατο σημείο της Κομοτηνής ο Πανθρακικός! «Όλη η πόλη μια ομάδα»

Αποκτά νέα γραφεία σε κεντρικότατο σημείο της Κομοτηνής ο Πανθρακικός! «Όλη η πόλη μια ομάδα»

Στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης του Πανθρακικού αλλά και της παρουσίας που θέλει να έχει στην πόλη της Κομοτηνής και της αλληλεπίδρασης με τους κατοίκους της, ο σύλλογος σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτηση νέων γραφείων.

Μάλιστα αυτά τα γραφεία καμία σχέση δεν θα έχουν με εκείνα της Οδού Ηροδότου στα χρόνια ακόμα και της Super League, που ήταν σε όροφο πολυκατοικίας και δυσκολεύρετα για όποιον δεν ήξερε που είναι. Αντίθετα, θα βρίσκονται σε κεντρικότατο σημείο και ήδη έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται.

Συγκεκριμένα, τα νέα γραφεία του Πανθρακικού θα βρίσκονται στην Οδό Ανδρούτσου, πίσω από τον Κωτσόβολο δηλαδή. Και φυσικά η πρόσβαση σε αυτά θα είναι πολύ εύκολη, ενώ θα είναι ορατά και ευκόλως αναγνωρίσιμα ακόμα και από πολίτες που νομίζουν ότι η μπάλα είναι… τετράγωνη.

Από αυτά προφανώς θα πωλούνται κάρτες διαρκείας και στη συνέχεια της χρονιάς μεμονωμένα εισιτήρια για τους αγωνες της ομάδας, ενώ στόχος είναι σταδιακά τα νέα γραφεία του Πανθρακικού να μετατραπούν σε αθλητικό στέκι παραγόντων, αθλητών αλλά και φιλάθλων της πόλης.

Ηδη πάντως έχουν βαφτεί πράσινα, έχει ζωγραφιστεί ο πυρσός ενώ υπάρχει και το σύνθημα «Ολη η πόλη μια ομάδα». Δείτε τα νέα γραφεία του Πανθρακικού, όπως τα απαθανάτισε ο φακός του ThrakiSportS…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό