Γ Εθνική: Ο Άγγελος Καρατάσιος στον Πανθρακικό

Γ Εθνική: Ο Άγγελος Καρατάσιος στον Πανθρακικό

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Καρατάσιο.
O 27χρονος αμυντικός, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με βασική αυτή του σέντερ μπακ, γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 22 Ιουνίου 1997 είναι διεθνής με την Εθνική της U20 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Βατανιακό, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Πιερικό, Τύρναβο και ΑΕ Λάρισας, με την οποία ήταν αρχηγός στην Κ19 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ωστόσο τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους επιστρέφει στην ΑΕΛ για να αποκτηθεί εν συνεχεία από τον Απόλλωνα Λάρισας. Στους «κυανόλευκους» της Θεσσαλίας έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 έχοντας 35 συμμετοχές σε Football League και Super League 2.
Τον Αύγουστο του 2020 μετακόμισε στη Ρόδο για λογαριασμό του Διαγόρα με τον οποίο συμμετείχε στη Super League 2 με μεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή αγωνιζόμενος με τη φανέλα της SSU Πολιτέχνικα Τιμισοάρα στην Β΄ Ρουμανίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Πιερικός.
Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό