Ποια είναι τα 3 ζώδια που το … παρακάνουν με τη γενναιοδωρία τους!-Bάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

Ποια είναι τα 3 ζώδια που το … παρακάνουν με τη γενναιοδωρία τους!-Bάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

Όπως λέει και η παλιά παροιμία, η καλοσύνη και οι καλοί τρόποι αποτελούν από μόνα τους μια ικανοποιητική ανταμοιβή. Μια διαρκής μαρτυρία της ατομικής μας γενναιοδωρίας, η ικανότητα να βοηθάμε τους άλλους σε δύσκολες στιγμές είναι μια άμεση απεικόνιση της ανιδιοτελούς φύσης μας, που μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε δράση όταν οι φίλοι, η οικογένεια ή ακόμα και άγνωστοι μας χρειάζονται περισσότερο.

Όσο καλό είναι να βοηθάμε συνεχώς άλλους ανθρώπους, ορισμένα ζώδια τείνουν να το παρακάνουν με τη διάθεσή τους για υπερβολική γενναιοδωρία, δίνοντας προτεραιότητα στους άλλους τακτικά αντί να επικεντρώνονται πρώτα και κύρια στις δικές τους ανάγκες.

Τα 3 ζώδια που βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

Καρκίνος

Κοιτάζοντας κάθε ζώδιο, είσαι ο μόνος που επιτρέπεις στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων να σε κρατούν ξύπνιο τη νύχτα, Καρκίνε. Ένας ιδανικός «φροντιστής» που υπερηφανεύεται για την συναισθηματικά υποστηρικτική φύση σου, κάθε φορά που βλέπεις κάποιον που νιώθεις ότι χρειάζεται βοήθεια, είσαι πρόθυμος να του δώσεις ένα χέρι, κάνοντας τα πάντα για να βεβαιωθείς ότι η κατάσταση του θα βελτιωθεί προς το καλύτερο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι ή τι κάνεις, θα αφήσεις τα πάντα στην άκρη μόλις λάβεις ένα τηλεφώνημα που ζητάει βοήθεια, θέτοντας σε κίνδυνο την δική σου ευημερία για χάρη της ευτυχίας κάποιου άλλου.

Ζυγός

Ζυγέ από τη φύση σου έχεις να κάνεις με τη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας, ακόμα και με κόστος τις δικές σου ατομικές ανάγκες. Αν νιώσεις ότι ξεσπάει καβγάς μεταξύ εσένα και των μελών της οικογένειάς σου για το πού θα φάτε βραδινό, παίρνεις πίσω αμέσως την πρόταση που έκανες, εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα τσακωμού (ακόμα κι αν ήθελες πολύ Ιταλικό για δείπνο απόψε). Αν οι φίλοι σου σου στείλουν μήνυμα με σχέδια για την Παρασκευή βράδυ αφού έχεις ήδη ξαπλώσει στο κρεβάτι, αναστενάζεις και τους απαντάς με μήνυμα, λέγοντάς τους ότι είσαι καθ’ οδόν. Συμμετέχοντας για να τα βρείτε, ο κύριος στόχος σου στη ζωή είναι να ταράξεις όσο το δυνατόν λιγότερο τα νερά – ένας στόχος που αποδεικνύεται απίστευτα επιβαρυντικός για τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες.

Ιχθύες

Ως ζώδιο που περπατάει στην διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον αιθέριο και τον θνητό κόσμο, είσαι απίστευτα ευαισθητοποιημένος στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, αντιλαμβανόμενος τα εσωτερικά τους συναισθήματα με εξαιρετική ευκολία. Ο καλύτερός σου φίλος ή το αγαπημένο σου αδελφάκι μπορεί να μην σου πουν τίποτα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά εσύ είσαι σε θέση να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές όταν πρόκειται για τα συγκρατημένα τους συναισθήματα. Δεν έχει σημασία πόσο υπερφορτωμένος ή αγχωμένος μπορεί να είσαι οποιαδήποτε στιγμή – όταν δεις κάποιον άλλο να πονάει ή να νιώθει δυσφορία, είσαι ο πρώτος που θα σπεύσεις και θα βεβαιωθείς ότι οι ανάγκες του αντιμετωπίζονται και καλύπτονται.

Πηγή: enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό