Απίστευτος Απόστολος Χρήστου: «Πήγα από την κόλαση στον παράδεισο σε τρεις μέρες» [vid]

Απίστευτος Απόστολος Χρήστου: «Πήγα από την κόλαση στον παράδεισο σε τρεις μέρες» [vid]

Απίστευτη εμφάνιση από τον Απόστολο Χρήστου και ασημένιο μετάλλιο για τον Έλληνα πρωταθλητή στα 200μ. ύπτιο

Μοναδικός και απίστευτος Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής, έφερε το δεύτερο μετάλλιο για τη χώρα μας και πρώτο στην κολύμβηση, καθώς κατέκτησε το ασημένιο στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ για πολύ λίγο έχασε την πρωτιά.

Εμφανώς συγκινημένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την επιτυχία, ο Χρήστου είπε πως μέσα σε τρεις μέρες πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση. Αυτό γιατί για λίγα εκατοστά, δεν κατάφερε στον τελικό των 100μ. ύπτιο, να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Ο ίδιος τόνισε ότι τα έδωσε όλα στα 200μ. ύπτιο και έκανε μία υπέρβαση.

«Είναι απίστευτο. Σε τρεις μέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο. Τεράστια ανατροπή στα συναισθήματά μου. Ήξερα ότι έχω δυνατότητες, μπήκα δυνατά από την αρχή, εκβίασα τη θέση μου, στο τέλος έχασα δυνάμεις αλλά είχα καλή διαφορά και πρόλαβα να πάρω το μετάλλιο. Τα έδωσα όλα για να κάνω την υπέρβαση και ανταμείφθηκα.

Δεν μπορώ να το πιστέψω, πάντα στο μυαλό μου είχα τα 100μ., η δουλειά που έκανα όμως κάλυπτε εν μέρει και τα 200μ. Ο προπονητής μού είπε να μπω γρήγορα και να διατηρηθώ δυνατός. Επειδή είχα δυνάμεις έμεινα μπροστά, γιατί ήμουν αρκετά πιο ξεκούραστος από ό,τι συνήθως. Πλέον το 200άρι είναι το αγαπημένο μου».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό