Τεράστια ανατροπή και πρόωρο τέλος του καλοκαιριού από τα Μερομήνια: «Δυστυχώς μετά το Δεκαπενταύγουστο…»

Τεράστια ανατροπή και πρόωρο τέλος του καλοκαιριού από τα Μερομήνια: «Δυστυχώς μετά το Δεκαπενταύγουστο…»

Τα Μερομήνια έχουν το δικό τους τρόπο να προβλέπουν τον καιρό και μας προειδοποιούν για όσα ακολουθούν σε μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα, με μια αναφορά τους να μας δείχνει πως… το καλοκαίρι τελειώνει σύντομα εξαιτίας των φαινομένων, που θα σημειωθούν.

Όσο πλησιάζουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και οι εκδρομείς του Αυγούστου ετοιμάζονται για τις διακοπές τους, ο καιρός είναι ένα από τα στοιχεία που τους απασχολεί. Τα Μερομήνια μάλιστα έχουν… «μιλήσει» για τον αυγουστιάτικο καιρό και οι προβλέψεις τους δεν είναι και πολύ ευοίωνες, με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να… απομακρύνει τον καύσωνα.

Όλα όσα περιμένουμε μέχρι το τέλος Αυγούστου σύμφωνα με τα Μερομήνια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Μερομήνια το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες στα νότια της χώρας και κανονικές για την εποχή στα βορειοανατολικά. Από τις 11 Αυγούστου έως και τις 21 αναμένεται ισχυρός καύσωνας, ενώ το σκηνικό αλλάζει άρδην από 22-26 του μήνα, οπότε και τα μερομήνια προβλέπουν ισχυρή κακοκαιρία και καταιγίδες στα δυτικά και βορειοανατολικά με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Στα τέλη του μήνα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και να επικρατήσουν κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

www.athensmagazine.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό