Έβρος-Βυζαντινό Φρούριο  Πυθίου: Ανεβαίνει «Ο Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου από το Θεατρικό Εργαστήρι Ν.Ορεστιάδας “Διόνυσος”

Έβρος-Βυζαντινό Φρούριο Πυθίου: Ανεβαίνει «Ο Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου από το Θεατρικό Εργαστήρι Ν.Ορεστιάδας “Διόνυσος”

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Πανσέληνος του Αυγούστου» του Υπουργείου Πολιτισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου σας καλεί να απολαύσετε το ολόγιομο φεγγάρι τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 στον αρχαιολογικό χώρο του φρουρίου Πυθίου.

Ο αρχαιολογικός χώρος του φρουρίου Πυθίου θα είναι ανοιχτός για επίσκεψη από τις 21.00 έως τις 22.00 το βράδυ.

Στις 22.00 θα φιλοξενηθεί η παράσταση του θεατρικού έργου «Ο Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου, που ανεβάζει το θεατρικό εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος» – στο πλαίσιο περιοδειών που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης και με την οργανωτική υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου.

Μετά το πέρας της παράστασης, όσοι από τους παρισταμένους έχουν υπομονή θα ξεναγηθούν στο εσωτερικό του μεγάλου πύργου υπό το φως των καντηλιών και της ολόφωτης σελήνης, που εισέρχεται κατακόκκινη από τα παράθυρά του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό