Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πανηγύρι του 15Αύγουστου στο Ροδίτη Κομοτηνής (φωτος)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πανηγύρι του 15Αύγουστου στο Ροδίτη Κομοτηνής (φωτος)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στον οικισμό Ροδίτη του Δήμου Κομοτηνής, που διοργανώθηκε με μεράκι και πολλή δουλειά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.
Η επιτυχημένη διεξαγωγή του πανηγυριού του Δεκαπενταύγουστου στον Ροδίτη αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την τοπική κοινότητα, φέρνοντας κοντά τους κατοίκους και τους φίλους του χωριού σε μια γιορτή που αναδεικνύει την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής.
‘Οπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο:
“Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στους Επίσημους καλεσμένους μας για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.
Η τιμητική αναγνώριση των κ. Μανώλη Ταπατζά, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης, και του κ. Στέργιου Κόκκορη, Ιατρού Γυναικολόγου, αναδεικνύει τον ουσιαστικό ρόλο τους στην υποστήριξη του Συλλόγου και της ευρύτερης κοινότητας. Η συμβολή τους δεν περιορίζεται μόνο στη διάρκεια του πανηγυριού, αλλά είναι σταθερή και διαρκής, βοηθώντας σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη.
Η ευχαριστήρια αναφορά στον Ερυθρό Σταυρό τονίζει την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα υγείας και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του πανηγυριού. Η εθελοντική τους παρουσία υπογραμμίζει την αλληλεγγύη και την κοινωνική ευθύνη που χαρακτηρίζει τον οργανισμό αυτόν.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στους Εθελοντές που εργάστηκαν με αφοσίωση για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ο εθελοντισμός αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο τέτοιων εκδηλώσεων, καθώς οι εθελοντές συμβάλλουν ενεργά και ανιδιοτελώς στην προετοιμασία και την οργάνωση.
Η παρουσία των αδελφών Πολιτιστικών Συλλόγων προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της συνεργασίας και της ενότητας, ενώ η συμμετοχή των χωριανών και των φίλων αποδεικνύει την ισχυρή κοινωνική συνοχή και τη σημασία που αποδίδουν όλοι στη διατήρηση και την προώθηση των παραδόσεων.
Το πανηγύρι δεν είναι απλώς μια γιορτή, αλλά ένας θεσμός που κρατά ζωντανό τον πολιτισμό και τις αξίες του τόπου. Με την επιτυχημένη του διεξαγωγή και τη θερμή συμμετοχή όλων, το πανηγύρι στον Ροδίτη αποδεικνύει πως είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εκδήλωση: είναι μια ζωντανή μαρτυρία της δύναμης της κοινότητας και της συνεχούς προσπάθειας για την ανάδειξη του τόπου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Εθελοντές που εργάστηκαν με ζήλο και αφοσίωση για την προετοιμασία του πανηγυριού, καθώς και στο τμήμα παραστάσεων για τη μοναδική χορευτική παρουσίαση που προσέφεραν. Χωρίς τη δική σας πολύτιμη συμβολή, αυτό το πανηγύρι δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο. Η αφοσίωση και η αγάπη σας για την παράδοση και την κοινότητα είναι ανεκτίμητες. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στον δάσκαλο χορού μας τον Γιάννη Τζερνικούδη, που με την καθοδήγησή του συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της χορευτικής μας παρουσίασης
Ευχόμαστε κάθε χρόνο να γίνεται μεγαλύτερο και λαμπρότερο, συνεχίζοντας να ενώνει και να εμπνέει όλους τους συμμετέχοντες”.
Ακολουθούν φωτος από την εκδήλωση:
Πηγή: FB
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό