Η Παραλία: H εμφάνιση της Μπέτυς Λιβανού (Νικολίνας) στα νέα επεισόδια

Η Παραλία: H εμφάνιση της Μπέτυς Λιβανού (Νικολίνας) στα νέα επεισόδια

Η Νικολίνα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Παραλία”, ενώ μία φωτογραφία δείχνει και την εμφάνιση που θα έχει στα νέα επεισόδια.

Νέα μυστικά που κρύβονται στα άδυτα των Ματάλων θα αποκαλυφθούν στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1, ενώ μια παλιά βεντέτα θα ξαναζωντανέψει και μαζί της πολλές ίντριγκες, συγκινήσεις και νέοι έρωτες.

Η δεύτερη σεζόν της «Παραλίας» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Το πρώτο τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, μας κίνησε την περιέργεια αλλά και το ενδιαφέρον. Τι απέγινε τελικά η Νικολίνα που χάθηκε από το νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας;

Μία φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, από τα γυρίσματα της σειράς, την βλέπουμε να έχει επιστρέψει και να υποδέχεται τον Παύλο Αρχοντάκη στο νησί, ο οποίος της έχει αδυναμία. Δεν ξέρει όμως, όλα όσα έχει κάνει η Νικολίνα. Θα το μάθει άραγε;

Ο Παύλος επιστρέφει ξανά στο νησί και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) είναι αναπόφευκτη. Ο έρωτάς τους θα είναι κεραυνοβόλος και γεμάτος πάθος αλλά ταυτόχρονα απαγορευμένος!

Ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει την εξουσία ξανά στα χέρια του ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει αλλά αυτό θα φέρει συγκρούσεις. Εξάλλου, πάντα κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει…

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό