Η Jaklin από τους Ladaniva στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό (videos) !

Η Jaklin από τους Ladaniva στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό (videos) !

Μια μεγάλη έκπληξη έζησαν όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο του Λυκαβηττού!
Ήταν μια συναυλία που άφησε εποχή… η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το ανακαινισμένο Θέατρο Λυκαβηττού στην τρίτη για φέτος συναυλία της στην Αθήνα. Κάτι το οποίο εισέπραξε μέχρι τώρα σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας P.O.P. Tour τόσο σε Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Η Μαρίνα Σάττι και όλη η ομάδα της επί σκηνής, οι επί χρόνια συνεργάτιδές της, η Έλενα Λεώνη και η Ερασμία Μαρκίδη και στο χορό οι Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου και ο Majnoon έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό! Εκτός από τα τραγούδια της από το νέο P.O.P. album της και το album Yenna, αλλά και το μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον Αραβικό κόσμο, στα οποία το κοινό της δε σταμάτησε ούτε στιγμή να χειροκροτά, να τραγουδά και να χορεύει όρθιο στις κερκίδες και στην αρένα, υπήρξε και μια μεγάλη έκπληξη!

Η Jaklin Baghdasaryan, η οποία εκπροσώπησε με τους Ladaniva την Αρμενία στην Eurovision 2024, εμφανίσθηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τη συμμετοχή της “Jako” (8η θέση με 183 βαθμούς)!

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, ενώ η Μαρίνα Σάττι την ευχαρίστησε για την παρουσία της καθώς είναι πολλά χρόνια φίλες, πριν την Eurovision, κυρίως μέσα από τις συμμετοχές τους σε διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής.

Δείτε το video με την εμφάνιση της Jaklin στον Λυκαβηττό:

Πηγή: gpstomusic.gr

Περισσότερα video από τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό εδώ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό