Μουσική, χορός και ζωντάνια στη Γιορτή Φλαμουριού του Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής (φωτος)

Μουσική, χορός και ζωντάνια στη Γιορτή Φλαμουριού του Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής (φωτος)

Ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής οργάνωσε με επιτυχία τη “Γιορτή Φλαμουριού” την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Η περιοχή φημίζεται για τις φλαμουριές της, γι αυτό κι ο εν λόγω  Σύλλογος πραγματοποίησε μια ζεστή και κεφάτη βραδιά, στο “πάρκο τσέπης” (παιδική χαρά)  της οδού Φαβιέρου, με τη συμμετοχή κι άλλων  Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης -κι όχι μόνο!

Σε ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής, ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στην υπέροχη αυτή βραδιά, υποσχόμενοι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις στο άμεσο μέλλον! Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Ζήσαμε μια μέρα γεμάτη χαρά, κέφι και υπέροχες στιγμές στη Γιορτή Φλαμουριού που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, ο Σύλλογος Συνοικισμού του Σταθμού Κομοτηνής!  Η συμμετοχή ήταν εκπληκτική, με πάνω από 300 άτομα να γεμίζουν τον χώρο με χαμόγελα, μουσική και ζωντάνια! Φίλοι και γείτονες, βρεθήκαμε μαζί για να γιορτάσουμε με αγάπη και
αλληλεγγύη. Ήταν μια γιορτή που έδειξε πόσο όμορφο είναι όταν οι άνθρωποι της γειτονιάς μας ενώνονται, διασκεδάζουν, μοιράζονται αναμνήσεις και δημιουργούν νέες. Οι χοροί και τα τραγούδια μας κράτησαν συντροφιά μέχρι αργά, και το κέφι δεν έλειψε ούτε στιγμή!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά του Συλλογους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως ο Σύλλογος Βυζαντινού Φρουρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Στρατώνων, ο Σύλλογος Συνοικίας Ρέμβης και ο Σύλλογος Γυναικών Ιμέρου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ήσασταν εκεί, και δώσατε στην εκδήλωση αυτή τη μοναδική ενέργεια!
Μείνετε συντονισμένοι και προετοιμαστείτε για τις επικείμενες δραστηριότητες που ετοιμάζει ο σύλλογος μας.

Με θερμές ευχαριστίες και αγάπη, Ο Σύλλογος Συνοικισμού του Σταθμού Κομοτηνής”

Δείτε φωτος από την επιτυχημένη εκδήλωση:

Φωτος: FB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό