Άννα Ρεζάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός, μοντέλο, μουσικός και σκηνοθέτης, για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη με τον Eric Roberts!

Άννα Ρεζάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός, μοντέλο, μουσικός και σκηνοθέτης, για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη με τον Eric Roberts!

Ηθοποιός, μοντέλο, μουσικός και σκηνοθέτις, η γεννημένη το 1992 Αννα Ρεζάν μοιράζει τον χρόνο και την καριέρα της μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Την έχουμε απολαύσει τηλεοπτικά στη σειρά «Ματωμένα Χώματα» (2019), ενώ πρόσφατα σκηνοθέτησε την παράσταση «Τους παλιούς μου φίλους καλώ… 50 χρόνια μετά» ως φόρο τιμής στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μεγάλες προσωπικότητες άρχισαν να παρελαύνουν αρκετά νωρίς στη ζωή της. Aλλά πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο όταν γεννιέσαι συγγενής της αείμνηστης δημοσιογράφου Μαρίας Ρεζάν, η οποία υπήρξε ξαδέλφη του παππού της; Η Αννα Ρεζάν έχει επίσης συγγένεια μέσω του πατέρα της με τον μεγάλο ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη.

Δραστήρια και ανήσυχη, βγήκε αρκετά νωρίς από τη σκιά των προγόνων της και αποφάσισε να χαράξει τον δικό της δρόμο. Η καλλιτεχνική πορεία της περιλαμβάνει την ταινία όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, το «La Commedia Di Amos Poe» (2010), μια νέα μετάφραση της «Θείας Κωμωδίας», ως μοντέλο έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ το 2018 συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Ταξιδεύοντας με τον Μίκη Θεοδωράκη» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Αστέρης Κούτουλας. Το δικό της σκηνοθετικό ντεμπούτο το έκανε με το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «My People» που αφορά το Ολοκαύτωμα και την Εθνική Αντίσταση και παρουσιάστηκε φέτος στο Λος Αντζελες. Την παραγωγή του υπογράφουν η ίδια, αλλά και οι βραβευμένοι με Οσκαρ Μίτσελ Μπλοκ και Κιμ Μάγκνουσον.Από την πορεία της Αννας Ρεζάν δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη συνεργασία της με τον μεγάλο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος της έδωσε και την άδεια να διασκευάσει και να ερμηνεύσει το δημοφιλέστατο τραγούδι του «Baila Morena». Ούτε βέβαια τη viral στις ΗΠΑ σειρά «Great Kills», στην οποία συμμετέχει με τον αδελφό της Τζούλια Ρόμπερτς, Ερικ.

Η Άννα Ρεζάν για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη με τον Eric Roberts!

Η Άννα Ρεζάν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και συμπρωταγωνιστεί με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Eric Roberts στη δεύτερη σεζόν του Great Kills, το οποίο είναι μια κωμωδία για ένα συνεργείο οπερατέρ που ακολουθεί έναν εκτελεστή.

Η πρώτη σεζόν έγινε viral στο Tubi και είναι η τρίτη σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ όπως έγραψε και το Variety.

Ο αδερφός της Julia Roberts θεωρείται ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ με 725 συμμετοχές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.  «Γνωριστήκαμε πριν κάποια χρόνια όταν έπαιζα στην σειρά “The Good Wife” στην ΝΥ. Γίναμε φίλοι και μου ζήτησε να συμμετέχω και εγώ στην σειρά Great Kills σε ένα ρόλο έκπληξη» λέει η Άννα Ρεζάν, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Gala. Επίσης δημοσίευσε στο ίνσταγκραμ φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε γύρισμα που οργανώνει κάποιος άλλος (γέλια). Ποσό μάλλον όταν μαέστρος σε αυτή την σειρά είναι ο σπουδαίος James Merendino!», είπε η πολυβραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτρια.

«Συνεχίζω τη μουσική συνεργασία με τον Taavi Vartia που ονομάζεται The Viking’s of the Aegean και ετοιμάζω κάποια καινούργια τραγούδια με τον αγαπημένο φίλο και σπουδαίο συνεργάτη Ελληνοαυστραλό βραβευμένο με Grammy, συνθέτη Ανδρέα Γιατράκο της Sonar Music. Επίσης θα βρίσκομαι για κάποιο διάστημα και στην Ελλάδα γιατί συμμετέχω σε κάποιες καινούργιες τηλεοπτικές σειρές», πρόσθεσε.

«Η Άννα είναι μια πραγματικά χαρισματική και ταλαντούχα ηθοποιός, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί της σε αυτή τη σεζόν του Great Kills» λέει o Stanulis, παραγωγός του φιλμ «Monica» το οποίο βραβεύτηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας, για τη συνεργασία του με τη Ρεζάν.

Η ηθοποιός έκανε για μερικές μέρες διακοπές στην όμορφη Καλαμάτα πριν επιστρέψει στην Αμερική για τα γυρίσματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό