Α.Σ. “Ηρόδικος” Κομοτηνής: Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από τους Παραολυμπιακούς το Παρισιού 2024 με εξαιρετικές επιδόσεις

Α.Σ. “Ηρόδικος” Κομοτηνής: Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από τους Παραολυμπιακούς το Παρισιού 2024 με εξαιρετικές επιδόσεις

Η Ελληνική αποστολή επέστρεψε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 με εξαιρετικές επιδόσεις, αναδεικνύοντας τη χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο αθλητικών αγώνων.
Ο Δημήτρης Καρυπίδης κατέλαβε την 4η θέση στα 100μ ύπτιο και την 5η θέση στα 50μ ύπτιο στην κατηγορία S1. Ο Νίκος Κοντού κατέκτησε την 5η θέση στα 100μ ύπτιο και την 6η θέση στα 50μ ύπτιο στην ίδια κατηγορία. Η νεότερη αθλήτρια της αποστολής, Αρετή Αραβέλα Σπυρίδου, σημείωσε εξαιρετική παρουσία, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στα 50μ και 100μ ύπτιο στην κατηγορία S2.
Στην ποδηλασία δρόμου, ο Νίκος Παπαγγελής διακρίθηκε στην ατομική χρονομέτρηση της κατηγορίας C2, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, ενώ κατέκτησε τη 14η θέση στο αγώνισμα αντοχής ποδηλασίας στην κατηγορία C1-3.
Οι επιδόσεις αυτές επιβεβαιώνουν την αφοσίωση, το αγωνιστικό πνεύμα και τη συνεχή πρόοδο των αθλητών μας, ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην παγκόσμια αθλητική σκηνή. Φαίνεται ξεκάθαρα η καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρόδικο, καθώς η εκπροσώπηση τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι ισχυρή.
Η Ελληνική αποστολή είχε επικεφαλής τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, Πρόεδρο του Περπατώ και Παραολυμπιονίκη, με την πολύτιμη υποστήριξη της νοσηλεύτριας Ελένης Λυμπεροπούλου, της φυσικοθεραπεύτριας Τάνιας Δαρόγλου και του γυμναστή Δημήτρη Σκιντζή, διασφαλίζοντας την άριστη προετοιμασία και φροντίδα των αθλητών. Ο «Περπατώ» και ο «Ηρόδικος», με την πολυετή εμπειρία του στην υποστήριξη ανάπηρων αθλητών, έχει αποδείξει τη σημαντική συμβολή του στην εξέλιξη και επιτυχία των Ελλήνων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις, ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό