Είναι η αμφίδρομη αγάπη μαζί του. *«Βούρλα»!

Είναι η αμφίδρομη αγάπη μαζί του. *«Βούρλα»!

Είναι η αμφίδρομη αγάπη μαζί του. *«Βούρλα»!

Αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι στραβομούρηδες, οι μαλωμένοι και με τον εαυτό τους, η σταλινική γραφειοκρατία ενός κόμματος με την ταμπέλα της Αριστεράς, είναι, πως μπορούν δεκάδες χιλιάδες μέλη και φίλοι του Σύριζα να στηρίζουν τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς να του ζητούν οφίτσια, καρέκλες, χάρες, ρουσφέτια. Χωρίς να τον κρίνουν για την προσωπική του ζωή, χωρίς να ζηλεύουν τα πλούτη του. Και χωρίς ο Στέφανος να προτίθεται να τους παράσχει οφίτσια, καρέκλες. Στηρίζουν Κασσελάκη από αγάπη, ένα συναίσθημα, μια έννοια άγνωστη για τα πολιτικά πτώματα, για αυτούς που στην θέση της καρδιάς έχουν «θησαυροφυλάκιο» ευτελών και λεφτών συναισθημάτων. Αγάπη τους πρόσφερε ο Στέφανος, λέγοντας πως δεν θα τους προδώσει ποτέ, αγάπη του επιστρέφουν τα μέλη, οι φίλοι και χιλιάδες άλλοι που δεν ψηφίζουν Σύριζα, γιατί δεν μπορούν να βλέπουν τα μούτρα των πουθενάδων δήθεν αριστερών. Και αυτό για την αγάπη, σας το λέει ο Ποπολάρος, ένας άθεος που όμως, το μόνο που δεν θα μπορούσε να επικρίνει από την χριστιανική θρησκεία, είναι το «αγαπάτε αλλήλους». Δεν είναι απλά χριστιανικό, είναι διαχρονικό και πανανθρώπινο. Τα «Βούρλα» με τα μονίμως ξινισμένα πρόσωπα, που να τα κατανοήσουν αυτά, για αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο κόσμος στηρίζει τον Στέφανο και τους απονέμει το ελληνοπρεπές παράσημο της ανοικτής παλάμης. Αυτοί, την «αγάπη», ξέρουν να την αγοράζουν και να την πωλούν, στο πλαίσιο της σαπισμένης και εκπορνευμένης, ελληνικής πολιτικής σκηνής.

*Τα Βούρλα ήταν ένα τεράστιο δημόσιο μπορντέλο στη Δραπετσώνα που έφτιαξε ο δήμος του Πειραιά και λειτούργησε υπό την προστασία του κράτους και την περιφρούρηση της αστυνομίας.

Προαγωγή ποδοσφαίρου ή παραγωγή χρήματος;

Αυξάνονται και πληθύνονται οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ροδόπη, την ίδια ώρα που μειώνονται οι ομάδες που συμμετέχουν στα δυο ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης. Εντάξει, δεν θα βγουν δα και τόσα ταλέντα από τις Ακαδημίες, ώστε να στελεχώσουν παλιές και νέες ομάδες, αλλά απουσιάζει γενικά το ποδοσφαιρικό όραμα. Το ποδόσφαιρο προσφέρει στα νέα παιδιά άθληση και παράλληλα τους μαθαίνει ότι στην ζωή υπάρχουν κανόνες, καθώς και αλληλεγγύη και συντροφικότητα. Φυσικά, στον κόσμο σήμερα, πάντα υπάρχει και οικονομικό αντίτιμο για ότι προσφέρεις, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να έχουμε βιομηχανοποίηση των Ακαδημιών και Ακαδημίες …βιομηχανίες. Έτσι, δεν προάγουμε το ποδόσφαιρο και τις αξίες του, χρήμα παράγουμε.

Αλκοτέστ, έξω από τα μαγαζιά

Κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει υψηλές ποινές για όσους παραβιάζουν τον ερυθρό σηματοδότη, οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, μιλούν στο κινητό ή δεν φορούν ζώνη ή κράνος, κ.α. Λοιπόν, για μην τρελαθούμε, αν πράγματι θέλουμε να εξαλείψουμε την λαίλαπα της οδήγησης με αλκοόλ και να μειώσουμε κατά εκατοντάδες τα θύματα στην άσφαλτο, κυρίως νεαρά άτομα, αλκοτέστ θα πρέπει να γίνεται έξω από τα μαγαζιά. Από εκεί ξεκινούμε όλοι την οδήγηση σχεδόν μεθυσμένοι, αν δεν δώσουμε το τιμόνι σε κάποιον άλλον. Το ίδιο και έξω από γλέντια γάμων και σε πανηγύρια. Ένα χρόνο να εφαρμοστεί το σύστημα αυτό, στο ελάχιστο θα μειωθούν τα δυστυχήματα με πιωμένους οδηγούς. Ωστόσο, αντέχει το ελληνικό σύστημα, ή μετά την πρώτη βραδιά εφαρμογής των ελέγχων, θα «σπάσουν» τα τηλέφωνα των Διοικητών των τμημάτων Τροχαίας από πολιτικούς κάθε βαθμίδας που ζητούν χαλάρωση γιατί έτσι θα τους έχουν ζητήσει οι ψηφοφόροι τους;

Γιατί τόσοι υποψήφιοι πρόεδροι;

Και πριν έναν χρόνο στον Σύριζα και τώρα στο ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ, ενδεχομένως και πάλι στον Σύριζα, πολλοί διεκδικούν την προεδρεία των κομμάτων. Δυο-τρεις, θα είχε λογική, αλλά πέντε-έξι, τι να δείχνει; Πολιτική μωροφιλοδοξία, άγνοια του μέχρι που πρέπει να απλώνει τα πόδια του ο καθένας; Και άντε να έχεις πληθώρα υποψηφίων σε κόμμα που κυβερνά ή είναι μπροστά σε δημοσκοπήσεις. Αμ σε κόμματα αντιπολίτευσης που πατώνουν; Τίποτα από όλα αυτά. Ο λόγος είναι η εξουσία και όσα, στην Ελλάδα, απορρέουν από αυτήν. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το χρήμα, πολιτικό ή άλλου είδους. Σε ποια άλλη χώρα κόμματα χρωστούν από μισό σχεδόν δις και συνεχίζουν να ξοδεύουν και προεκλογικά. Που αλλού κόμματα διόριζαν και διορίζουν, έστω και με μειωμένους ρυθμούς. Αμ το ευρωπαϊκό χρήμα που έρρεε δεκαετίες και έφτιαξε τζάκια πολιτικά και επιχειρηματικά… Να και κάτι που εμφανίστηκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα και έσπασε τα ταμεία. «Ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά», λέει ο κατά τα λοιπά άρχοντας της κιθάρας Κιθ Ρίτσαρντς, για να τον ακολουθήσουν γίγαντες Έλληνες πολιτικοί, «ποτέ δεν πήραμε μίζα».

Κόφτες για υποψήφιους, ένας τους τηρεί όλους

Είδαν στον Σύριζα ότι ο Κασσελάκης πάει πάλι για πρόεδρος και τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος τον πάνε με χίλια, και «ερμηνεύοντας αυθεντικά» το καταστατικό του κόμματος, ενδέχεται να αποφασίσουν κόφτες για να είναι κάποιος υποψήφιος για πρόεδρος. Κόφτες, κάπως περίεργοι που δύσκολα να τους τηρήσουν οι επίδοξοι υποψήφιοι. Να κατάγεται από την Ζάκυνθο, να είναι γιος σταφιδέμπορα, να είναι πτυχιούχος νομικής στην Αθήνα και μιας για κόμμα της Αριστεράς μιλάμε, να ανήκει στην τάξη των ποπολάρων. Κάποιοι, απίθανοι, βλέπουν φωτογραφικούς κόφτες, για είναι μόνον ένας υποψήφιος, αυτός στην φωτογραφία, αλλά αυτά είναι εκ του πονηρού. Κάνει μαϊμουνιές ένα Αριστερό κόμμα και μάλιστα ο Σύριζα;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό