Ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας στην Καβάλα

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας στην Καβάλα

Κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας, αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που πλήττει την ελληνική κοινωνία. Τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων, οι οποίες επιβαρύνουν δυσανάλογα τους πολίτες, ειδικά τα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα. Ο κ. Δούκας υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρούς ελέγχους στην αγορά, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της αισχροκέρδειας και να προστατευθούν οι καταναλωτές.

Παράλληλα, ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και τη διαμόρφωση μιας ισχυρής και αξιόπιστης αντιπολίτευσης. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει ο κεντρικός εκφραστής των κοινωνικών αιτημάτων και να παρέχει ουσιαστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των κρίσεων που αντιμετωπίζει η χώρα, από την οικονομία μέχρι την ενεργειακή ασφάλεια.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα κόμμα που θα αποτελεί σοβαρό αντίβαρο στην κυβέρνηση, ενώ παράλληλα θα προωθεί μια προοδευτική και δίκαιη πολιτική ατζέντα.

Πηγή : EnnaChanel

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό