IQ 160: Επιστρέφουν Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής στο δεύτερο κύκλο της σειράς – Πότε είναι η πρεμιέρα στο Star (trailer)

IQ 160: Επιστρέφουν Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής στο δεύτερο κύκλο της σειράς – Πότε είναι η πρεμιέρα στο Star (trailer)

Αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Star, IQ160. Η Πηνελόπη Μουρίκη που ενσαρκώνει η Σμαράγδα Καρύδη και ο υπαστυνόμος Καλατζής (Νίκος Κουρής) επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη Μουρίκη και τον καλατζή να ανταλλάσσουν ένα φιλί και το Twitter είχε πάρει φωτιά. Και τώρα έρχετγαι η πολυαναμενόμενη συνέχεια.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:00 και η αγωνία για τις εξελίξεις είναι τεράστια!

Έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη, διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια. Φαίνεται, όμως, πως δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες!

Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για… φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της;

Η σειρά που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στο νέο πρόγραμμα του Star!

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό