Street Up Festival Vol. 3 – Διήμερο φεστιβάλ γεύσεων, κοκτέιλς και μουσικής στην Αλεξανδρούπολη

Street Up Festival Vol. 3 – Διήμερο φεστιβάλ γεύσεων, κοκτέιλς και μουσικής στην Αλεξανδρούπολη

Το 3ο Street Up Festival είναι εδώ, έτοιμο να ανεβάσει τη διάθεση και την εμπειρία σε νέα επίπεδα!

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο φεστιβάλ, επιστρέφει στο “Kerouac Urban Garden & Lounge Bar” στην Αλεξανδρούπολη για δύο νύχτες γεμάτες μουσική, μοναδικά κοκτέιλ και street food στην καρδιά της πόλης.

Ημέρα 1η – 27 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη νύχτα του φεστιβάλ ξεκινά δυναμικά με Guest Bartenders από διάφορες πόλεις της Ελλάδας:

  • Η Ντίνα Νικολίτση, από το “Villa Di Mare” της Ρόδου και πρέσβειρα του Skinos Mastiha Spirit, θα δημιουργήσει αυθεντικά, δροσερά κοκτέιλ μαζί με την Δήμητρα Αντωνακοπούλου, από το “Uncle Tan’s Drinking House” της Αθήνας και θα προσφέρουν γεύσεις που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.
  • Ο DJ Mount Ten από τη Θεσσαλονίκη, θα απογειώσει την πρώτη βραδιά του φεστιβάλ με δυνατούς ρυθμούς και εκρηκτική ενέργεια.

Ημέρα 2η – 28 Σεπτεμβρίου

Η δεύτερη νύχτα φέρνει νέες εκπλήξεις στο σκηνικό των κοκτέιλ και της μουσικής:

  • Ο Θανάσης Σιδέρης από το “Sips + Sins” της Λάρισας μαζί με τον Παύλο Χονδρό από το “Rou Leisure Gatherings” της Θεσσαλονίκης, θα αναλάβουν τα κοκτέιλ, ετοιμάζοντας ιδιαίτερες γεύσεις για τους λάτρεις του καλού ποτού.
  • Ο μοναδικός Kyros Granazis θα επιμεληθεί τη μουσική της δεύτερης βραδιάς, δίνοντας στο φεστιβάλ τη δική του ιδιαίτερη υπογραφή.

Το Street Up Festival δεν αφορά μόνο την εξαιρετική μουσική και τα κοκτέιλ. Το φεστιβάλ θα έχει άφθονο street food το οποίο θα επιμεληθεί η ομάδα του Kerouac, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις που θα συνοδεύσουν τη διασκέδασή των παρευρισκόμενων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό