Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κράτησαν “όμηρο” συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν

Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κράτησαν “όμηρο” συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν

Στιγμές τρόμου στα χέρια συμμαθητών του φέρεται να βίωσε ένας 14χρονος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στις αρχές, τρεις 14χρονοι εγκλώβισαν τον έφηβο στις τουαλέτες του σχολείου κρατώντας τον όμηρο! Μάλιστα ένας από τους τρεις φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα κινητά των τριών 14χρονων κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Οι τρεις νεαροί έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τρείς νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, Απειλής κατά συναυτουργία, Παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της (25-09-2024), εντός τουαλέτας σχολείου όπου φοιτούν, οι τρεις νεαροί εγκλώβισαν από κοινού τον παθόντα συμμαθητή τους στερώντας του την ελευθερία και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό