Good Job Nicky | “Πανέτοιμα τα κομμάτια για την Eurovision & θα ήθελα να αποφασίσει ο κόσμος” !

Good Job Nicky | “Πανέτοιμα τα κομμάτια για την Eurovision & θα ήθελα να αποφασίσει ο κόσμος” !

Ένα από τα ονόματα τα οποία απασχολούν τα τελευταία χρόνια τους fan του διαγωνισμού στη χώρα μας, ως υποψήφιο εκπρόσωπο, είναι αυτό του Good Job Nicky.

Η πρώτη προσπάθεια του έγινε το 2022, όταν με το τραγούδι του “Heaven is Sin” διεκδίκησε την εκπροσώπηση για το διαγωνισμό του Τορίνο! Αν και ήταν μέσα στην τελική πεντάδα της εσωτερικής επιλογής της ΕΡΤ, τελικά δεν επιλέχθηκε.

Ο GJN μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, “Buongiorno” και ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει, ήταν φυσικά και μία πιθανή συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision του 2025.

Έχεις δηλώσει ότι θα ήθελες να πας στη Eurovision. Ήρθε η στιγμή φέτος να συμβεί αυτό”;

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ή να το γράψω ή να το κάνω perform (το τραγούδι) θα μου άρεσε, ναι.

Θα μπορούσε (να συμβεί φέτος). ΤΑ κομμάτια τα έχω πανέτοιμα. Τώρα αυτό είναι μία άλλη κουβέντα που πρέπει να γίνει λίγο πιο εσωτερική για να δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να αποφασίσει ο κόσμος να σου πω την αλήθεια.

@gpstomusic O Good Job Nicky δηλώνει πανέτοιμος για την Eurovision 2025 και θα ήθελε να αποφασίσει ο κόσμος για την Ελληνική συμμετοχή! @ishgoodjobnicky @megatvcom @eurovision #buongiorno #megatv #eurovision #gjn #eurovision2025 #eurovisiongr #gpstomusic ♬ πρωτότυπος ήχος – GpS To Music

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος ο GJN δηλώνει έτοιμος για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό. Μένει να δούμε αν τελικά θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή στην ανοιχτή εθνική επιλογή που θα διοργανωθεί από την ΕΡΤ.

Πηγή: gpstomusic.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό