Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στον Πανθρακικό ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στον Πανθρακικό ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τον διάδοχο του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο του Πανθρακικού, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με τον Ελληνοσέρβο τεχνικό Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς έχει πανηγυρίσει την πρώτη ιστορική άνοδο του Πανθρακικού στην Super League ως βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη το 2008, ενώ έχει εργαστεί ακόμα σε Κ20 Πανθρακικού, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αλεξανδρούπολη FC και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σερβοέλληνα προπονητή, Ζόραν Στοΐνοβιτς, έναν άνθρωπο που έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα τόσο ως προπονητής όσο και σαν ποδοσφαιριστής, ζώντας μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας.

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Πανθρακικό το 2006 μετά από μια σπουδαία καριέρα. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Κώστα Βασιλακάκη στον Πανθρακικό στην Β’ Εθνική πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Super League το 2008! Έχει διατελέσει επίσης προπονητής στην Κ20 του Πανθρακικού και βοηθός του Άκη Μάντζιου στην Superleague. Εργάστηκε επίσης σε Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αλεξανδρούπολη FC και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Καλή επιτυχία Coach στο έργο σου και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό