Δράμα: Ξεγέλασαν ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο και της πήραν 13.000 ευρώ

Δράμα: Ξεγέλασαν ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο και της πήραν 13.000 ευρώ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών – μελών συμμορίας που διέπραξαν απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στη Δράμα, προχώρησαν χθες το απόγευμα στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό τους που αναζητείται.

Ειδικότερα, έπειτα από σχετική ενημέρωση των αστυνομικών αρχών για διάπραξη απάτης, που βρισκόταν σε εξέλιξη σε βάρος ηλικιωμένης, με πρόσχημα την εμπλοκή συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, οι αστυνομικοί οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί δράστες, οι οποίοι μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε προκαθορισμένο ραντεβού για την παραλαβή χρηματικού ποσού, ύψους 13.000 ευρώ, της ανωτέρω παθούσας.

Κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό