Ο Πανθρακικός κατέκτησε το Σούπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης» για τέταρτη συνεχόμενη φορά! Επικράτησε της μαχητικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Ο Πανθρακικός κατέκτησε το Σούπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης» για τέταρτη συνεχόμενη φορά! Επικράτησε της μαχητικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Ο Πανθρακικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε για μία ακόμα σεζόν το Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» επικρατώντας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον Πανθρακικό να παρατάσσεται με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11άδα και τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να δίνει ένα δυνατό τεστ ενόψει των επόμενων επίσημων αναμετρήσεων, οι «Πράσινοι» έπαιξαν τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣ Θράκης μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 25′ κατάφεραν να προηγηθούν επί της αξιόμαχης Δόξας με σκόρερ τον Καψάσκη. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε την κατοχή αλλά το Σιδηροχώρι έφτασε κοντά στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκουτελιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 80′ ο Πανθρακικός «σφράγισε» τη νίκη με σκόρερ τον Γκαγκάνη. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του παίκτη της Δόξας, Αναστάσιου Κικίδη.

Τα έσοδα απο τα εισιτήρια του φετινού Super Cup θα δοθούν για τις ανάγκες της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος (Φατήριακα) για το φιλανθρωπικό έργο της Μονής.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Αχιλλέα Μπαλάφα και Δημήτρη Μωραίτη, τέταρτος ήταν ο Γιώργος Κελεσίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς ): Διαμαλής, Καλογρανάς, Γκαντσιέρ, Κωσταρέλης, Γκαγκάνης, Καραγιάννης (80′ Κατσαούνης), Καψάσκης (46΄ Στοϊνοβιτς), Σαραντίδης (70΄ Νόνης), Σαπνάρας (10′ λ.τρ. Γανόπουλος), Παπαδόπουλος (70΄ Ρούτσης), Παχούμης.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Ματζαρίδης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Σωτηράκογλου, Πέτσος, Κικίδης, Δρακούλης, Καραβασίλης (55′ Δεμερτζής), Νταγιάκος (55′ Τραϊτοράκης), Σκουτελιάς (75΄Ντίνου), Φαναρτζής, Σουλτανίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό