Ποιο συγκρότημα επιστρέφει ξανά στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision !

Ποιο συγκρότημα επιστρέφει ξανά στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision !

Πέρασαν εφτά χρόνια από τότε, το 2017, που το δημοφιλές παραδοσιακό συγκρότημα, οι Χοροσταλίτες είχε φτάσει στην τελική τριάδα του εθνικού τελικού της ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision!

Φέτος, έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΡΤ για ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής των καλλιτεχνών και εθνικού τελικού ανοιχτό προς το κοινό, οι Χοροσταλίτες αποφάσισαν να επιστρέψουν με ένα τραγούδι γεμάτο Ελλάδα, αλλά και με «νότες» έθνικ και βαλκανικών στοιχείων!

Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο gpstomusic.gr:

“Σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή μας ανεβάσαμε τον πήχη πιο ψηλά με ένα δυνατό τραγούδι, κομμένο και ραμμένο στο ύφος μας και με στόχο η πλούσια μουσική του τόπου μας να φτάσει και να απλωθεί σε όλο τον κόσμο! Το τραγούδι, όπως και στην προηγούμενη συμμετοχή μας (“Από την Θράκη ως την Κρήτη” – Eurovision 2017), είναι σε στίχους και μουσική του δημιουργού της ορχήστρας μας Βασίλη Μεσσαριτάκη. Μπήκαμε ήδη στο στούντιο μας και οι πρώτες ηχογραφήσεις έγιναν, και σε λίγο καιρό θα το μοιραστούμε και μαζί σας! Stay tuned!

 

Πηγή: gpstomusic.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό