Άγιος έρωτας: Στα χέρια της Σοφίας το όπλο του πατέρα της

Άγιος έρωτας: Στα χέρια της Σοφίας το όπλο του πατέρα της

Η καθημερινή μας συνήθεια έχει γίνει πλέον ο Άγιος έρωτας του Alpha με τη σειρά να κυριαρχεί στην τηλεθέαση έναντι των ανταγωνιστών της.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια καθώς η μία θα διαδέχεται την άλλη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Χλόη και τα ατοπήματά της όμως και η Σοφία θα δει πολλά πράγματα στη ζωή της να ανατρέπονται.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ειρήνη να έχει υποψίες για τη Χλόη. Ρωτάει τη Χλόη ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έφυγε με τον Αργύρη, ενώ αφήνει να φανεί ότι έχει μια μικρή υποψία πως η σχέση της με τον πατέρα Νικόλαο είναι πιο φιλική από ό, τι είναι με τις άλλες μαθήτριες.

Παράλληλα, στο δείπνο των Μαρκόπουλων και των Βαρελάδων, η Χριστίνα πληγωμένη από το «στήσιμο» του Παύλου, πίνει για μια ακόμη φορά λίγο παραπάνω και φέρνει σε δύσκολη θέση όλους τους συνδαιτημόνες.

Η φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο περιορίζεται γρήγορα, όμως ο Κυριάκος είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για εμπρησμό και ότι δεν προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος. Η Χλόη χάνει το ημερολόγιό της, το οποίο θα πέσει στα πιο ‘λάθος’ χέρια…

Και ενώ ο πατήρ Νικόλαος καθυστερεί επίτηδες να επικοινωνήσει με το οικοτροφείο για να κανονίσει τη μετεγγραφή της Χλόης εκεί, ο Παύλος αποφασίζει να αναθέσει στην Ολυμπία να βρει άμεσα αυτή μια λύση. Η Σοφία ανακαλύπτει το όπλο του πατέρα της ενώ ο Θεοδώρου συνεχίζει να αγνοείται.

Άγιος έρωτας: Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό