Ο Σύλλογος «Φάρος ΑμεΑ» Έβρου αποκτά τον δικό του χώρο στέγασης

Ο Σύλλογος «Φάρος ΑμεΑ» Έβρου αποκτά τον δικό του χώρο στέγασης

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Μαθητών και Αποφοίτων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Έβρου «Φάρος ΑμεΑ» αποκτά τον δικό του χώρο στέγασης. Οι απαραίτητες εργασίες επιχρισμάτων και ελαιοχρωματισμού ολοκληρώθηκαν από το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα, ώστε να διαμορφωθεί ένας χώρος που θα καλύπτει τις ανάγκες του Συλλόγου.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναγνωρίζοντας τη σημαντική κοινωνική αποστολή του Συλλόγου «Φάρος ΑμεΑ» ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα στέγασης, με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες για την ενδυνάμωση και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ναϊτίδη, σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιωάννη Λυμβαίο, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο νέος χώρος στέγασης του Συλλόγου «Φάρος ΑμεΑ» δεν αποτελεί μόνο ένα σημείο συνάντησης, συνεργασίας και συντονισμού των δράσεων του συλλόγου αλλά κι έναν χώρο ελπίδας και στήριξης για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό