Κομοτηνή: 58χρονος Δημοτικός υπάλληλoς εντοπίστηκε νεκρός εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης

Κομοτηνή: 58χρονος Δημοτικός υπάλληλoς εντοπίστηκε νεκρός εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης

Δημοτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών ο άνδρας που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του

Ο άνδρας ήταν μηχανοτεχνίτης, αλλά, άγνωστο γιατί, είχε μετακινηθεί σε θέση φύλακα στο κλειστό γυμναστήριο από την διοίκηση του Δήμου.

Δημοτικός υπάλληλος και πατέρας δύο παιδιών είναι ο 58χρονος άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος άνδρας ήταν ειδικότητας μηχανοτεχνίτης, αλλά, άγνωστο γιατί, είχε μετακινηθεί σε θέση φύλακα στο κλειστό γυμναστήριο από την διοίκηση του Δήμου.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός σε εσωτερικό χώρο, όπου μπήκε το πρωί εργαζόμενος του εργολάβου που υλοποιεί εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στον χώρο, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άνδρα και τη μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, καθώς ο άνδρας φέρεται να χρησιμοποίησε ταϊραπ για να θέσει τέλος στη ζωή του. Η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του, ενώ η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να διερευνήσει σοβαρά το συμβάν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό