Χαλκιδική: Έκρυβαν στα σπίτια τους χασίς και καλλιεργούσαν κάνναβη σε χωράφια

Χαλκιδική: Έκρυβαν στα σπίτια τους χασίς και καλλιεργούσαν κάνναβη σε χωράφια

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνέλαβαν την Τρίτη σε περιοχές της Χαλκιδικής, δύο Έλληνες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, διαπιστώθηκε ημεδαπός άνδρας να αποκρύπτει στην οικία του 8 πλαστικά δοχεία και 3 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 932 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 80 έως 180 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 πλαστικά δοχεία και 6 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 195 γραμμαρίων. Επιπλέον διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 180 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό