Νέα Δυναμική για το «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» Κομοτηνής

Νέα Δυναμική για το «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» Κομοτηνής

Μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας του αρμόδιου Υπουργείου, δόθηκε επιτέλους μια νέα δυναμική στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής που αποτελεί το κέντρο άθλησης της νεολαίας και γενικότερα της πόλης της Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αμέσως μετά την αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείο Αθλητισμού και την ανάληψη καθηκόντων από τον παλιό του φίλο και συνεργάτη στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλειο Γαβριηλίδη, τον δικηγόρο και Γραμματέα του Δ.Σ. Αναστάσιο Πατρωνίδη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού Σταδίου, ανέλαβε πρωτοβουλία για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος.

Το καλοκαίρι, διασφάλισε την καταβολή της πρώτης δόσης 140.000 ευρώ στον εργολάβο για την κατασκευή του νέου τάπητα ταρτάν που άρχισε ήδη να τοποθετείται μετά από διετή καθυστέρηση, αφού ενημέρωσε το νέο Υπουργό για την αδικία που υπέστη η περιοχή από την προηγούμενη ηγεσία.

Την Τετάρτη, σε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Βουλευτής Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Β. Γαβριηλίδης και ο Γραμματέας του ΔΣ Α. Πατρωνίδης, έθεσαν εκ νέου τα θέματα επιτυγχάνοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε για τα εξής:

  • Ζήτησε να τιμολογηθεί αμέσως το υπόλοιπο του έργου, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα 160.000 ευρώ που υπολείπονται προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό το ταρτάν του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.
  • Συνεχάρη το ΔΣ για την εξοικονόμηση αποθεματικού 90.000 ευρώ από την μέχρι τώρα διαχείριση και συμφώνησε να εγκριθεί η δυνατότητα τα χρήματα αυτά να μην επιστραφούν, αλλά να δαπανηθούν σε ειδική μελέτη για την κατασκευή κερκίδας, βελτιωτικών έργων της υποδομής και εξωραϊσμό του αθλητικού χώρου.
  • Δεσμεύτηκε να εντάξει κατά προτεραιότητα την κατασκευή της κερκίδας στο εθνικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ αναβαθμίζοντας εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος 2026-2027 το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Ο Πρόεδρος Β. Γαβριηλίδης και ο Γραμματέας Α. Πατρωνίδης δεσμεύτηκαν να επικοινωνούν συστηματικά με την κεντρική υπηρεσία, ώστε να επιταχύνεται γραφειοκρατικά και χρηματοδοτικά το έργο, ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση και δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών για να παρεμβαίνει όπου και όταν χρειάζεται, ώσπου να πετύχουμε το στόχο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό