Τρίκαλα: Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου security που γέμιζε ΑΤΜ

Τρίκαλα: Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου security που γέμιζε ΑΤΜ

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι στα Τρίκαλα το πρωί της Τετάρτης ενώ ανεφοδίαζε μηχάνημα ΑΤΜ στην οδό 25ης Μαρτίου.

Στο βίντεο από το trikalavoice.gr φαίνεται ο υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι να βγαίνει με τις «κασετίνες» των χρημάτων από το κατάστημα για να περάσει απέναντι όπου είναι σταθμευμένο το όχημα.

Τότε ο δράστης έρχεται από το απέναντι πεζοδρόμιο, προσπαθεί να τους τις αφαιρέσει και τελικά τον μαχαιρώνει.

Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, έχοντας αρπάξει σημαντικό χρηματικό πόσο, με την αστυνομία να έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο 34χρονος τραυματισμένος υπάλληλος της χρηματαποστολής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων εκτός κινδύνου.

Ο δράστης τον μαχαίρωσε δύο φορές στην πλάτη και μια ακόμα στον γλουτό. Λόγω του προστατευτικού γιλέκου που φορούσε, η μαχαιριά στην πλάτη δεν είναι πολύ βαθιά και για αυτό δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό