Γέμισε και πάλι με αστέρια της εγχώριας κολύμβησης το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Γέμισε και πάλι με αστέρια της εγχώριας κολύμβησης το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Εδώ και δύο χρόνια, σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αποτελεί προορισμό (και) για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες της Εθνικής Ομάδας, που ειδικά πέρυσι διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνοντας μάλιστα και το ιστορικό ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (πρώτο ελληνικό σε αγώνισμα πισίνας από το 1896, όταν οι κολυμβητικοί αγώνες είχαν διεξαχθεί στο Πασαλιμάνι).

Με βάση αυτήν την συνεργασία, αυτές τις μέρες κορυφαίοι κολυμβητές βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του ΤΕΦΑΑ, κάνοντας μετρήσεις και την αξιολόγηση κολυμβητικής τεχνικής στο Εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τμήματος με την αρωγή της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη, μέσω της εμβιομηχανικής και της κινηματικής ανάλυσης, ώστε να μπορέσουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ανάμεσά στους κολυμβητές που βρέθηκαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πραγματοποίησαν τις μετρήσεις η Δραμινή Μαριλεία Δρασίδου, η Γεωργία Δαμασιώτη, η Νικόλ Παυλοπούλου, η Σοφία Αγγελάκη, ο Γιώργος Ασπουγαλής και ο Εβρίτης Βαγγέλης Ντούμας, δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό και ακούγοντας τις προτάσεις των ανθρώπων του ΤΕΦΑΑ.

ΘράκηΣπορτς – φώτος ΦΒ Γουργουλης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό