Γ’ Εθνική: Πέρασε δεύτερος και με νέα πρόσωπα μετά την «εφτάρα» στις Πηγές αλλά η ήττα της Καλαμαριάς … δεν άρεσε στον Πανθρακικό!

Γ’ Εθνική: Πέρασε δεύτερος και με νέα πρόσωπα μετά την «εφτάρα» στις Πηγές αλλά η ήττα της Καλαμαριάς … δεν άρεσε στον Πανθρακικό!

Δεν χωράει σχόλια ο αγώνας Πανθρακικού Άρη Πηγών 7-0 στο ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με τους πράσινους του Ζόραν Στοϊνοβιτς να κάνουν ένα καλό ζέσταμα ενόψει του επόμενου δύσκολου αγώνα στην Μηχανιώνα επικρατώντας με 7-0 του υποβιβασμένου κι ελλιπή Άρη Πηγών Καβάλας.

Ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον τερματοφύλακα Χάρη Τασιδη που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων και ως αλλαγή στον Άνταμ Καλογρανα και στον Εφραίμ Ζαχαράκη.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος κυρίως στη επανάληψη, όπου φάνηκαν οι ελλείψεις των Καβαλιωτών. Στο 20′ ο Νάσης Στοινοβιτς που από άλλη θέση ως φουλ μπακ κάνει μια καταπληκτική χρονιά με πλασέ έκανε το 1-0 μετά το πρώτο σουτ του Παχουμη. Δύο λεπτά μετά από πάσα του Στοϊνοβιτς και ο Ρουμπιες έκανε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Πανθρακικός ήταν καταιγιστικός σκοράροντας άλλες 5 φορές! Στο 50 και πάλι ο Ρουμπιες με σουτ έκανε το 3-0. Στο 65′ ο Παχουμης έπιασε φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′ ο Παχουμης έκανε το 4-0, και στο 78′ ο Ρουτσης το 5-0 σκοράροντας δεύτερη σερί αγωνιστική. Στο 84′ και στο 88 ο Σαραντίδης έκανε το τελικό 7-0.

Στο -5 από την Χρυσούπολη παρέμεινε η διαφορά, ωστόσο η ήττα της Καλαμαριάς στο Παραλίμνιο ήταν καταστροφική όχι μόνο για τους Πόντιους αλλά και για τον δεύτερο πλέον Πανθρακικό, αφού ο Νέστος με εξαίρεση τα δυο ντέρμπι έχει εύκολα ματς και πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική θα βρει τον Απόλλωνα αδιάφορο. Μέχρι τότε ο Πανθρακικός έχει μια δύσκολη έξοδο στην Μηχανιώνα κόντρα στον Ποσειδώνα με την νίκη να είναι απαραίτητη για τους Θρακιώτες. Από την άλλη ο Άρης Πηγών έμεινε στους 18 βαθμούς ξέρει την μοίρα του και θέλει να κλείσει με θετικά αποτελέσματα την σεζόν υποδεχόμενος τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Κοτανίδου από την ΕΠΣ Δράμας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Στοίνοβιτς): Τασιδης, Λαρέα(73′ Νόνης), Μουμιν (66′ Γιαννακιτσιδης), Γκανσιερ (46’Κωσταρελης), Ρουμπιες (81′ Καλογρανας), Στοινοβιτς (66′ Ζαχαράκης), Πεχλιβανοπουλος, Σαραντίδης, Παχουμης, Γκουτσιδης

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ: Κουρτίδης, Μανισογλου, Μαγγαφινης, Μπογιατζοπουλος, Αραμπατζής, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Μπούρος (72′ Μελισσοπουλος), Τάσιος, Τοπαλι, Κουρτογλου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό