Παπακαλιάτης για «Maestro in blue» στο Netflix: ¨Έχω  πολύ αγωνία… το βλέπουν περισσότερα μάτια…”  -Ορέστης Χαλκιάς:  μοναδική ερμηνεία  στο «The wonder of you» του Έλβις Πρίσλεϊ για το soundtrack του β κύκλου΄(video)

Παπακαλιάτης για «Maestro in blue» στο Netflix: ¨Έχω πολύ αγωνία… το βλέπουν περισσότερα μάτια…” -Ορέστης Χαλκιάς: μοναδική ερμηνεία στο «The wonder of you» του Έλβις Πρίσλεϊ για το soundtrack του β κύκλου΄(video)

Εδώ και μερικές ημέρες τα γυρίσματα του «Maestro» (μέρος δεύτερο) έχουν μεταφερθεί στους Παξούς, όπου ανάλογα με τον προγραμματισμό φτάνουν καθημερινά οι ηθοποιοί της σειράς. Εξαιρείται η Μαρία Καβογιάννη, στενή φίλη του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή που βρέθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή και την είδαμε στην προετοιμασία κάποιων σκηνών στον Γάιο.

Ο Χριστόφορος Παπαπακαλιάτης, ο οποίος βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς, ανέβασε πριν από λίγες ώρες κάποιες φωτογραφίες με την αγαπημένη του φίλη και πρωταγωνίστρια της σειράς στις οποίες οι δυο τους περιμένουν υπομονετικά τον ουρανό να σκοτεινιάσει για να γυρίσουν κάποια σκηνή.

«Περιμένοντας αυτά τα λίγα λεπτά να έρθει το σωστό φώς της σκηνής!!! Awaiting for the blue hour!!!» γράφει στη λεζάντα ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός.

Στους Παξούς ταξίδεψε κο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος προκειμένου να συναντήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο τελευταίος  εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και αποκάλυψε πως κάποιες μέρες αναγκάζονται να κάνουν διπλά γυρίσματα καθώς μέχρι τις 10 Μαϊου θα πρέπει να έχουν φύγει από το νησί καθώς μετά δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα για να μείνουν.

«Έχω περισσότερη αγωνία. Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις. Θα μπούνε και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το αποκαλύψουμε» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στο νησί έφτασε τις τελευταίες ώρες η Κλέλια Ανδριολάτου, ενώ αναμένονταν και ο Ορέστης Χαλκιάς, τον οποίο θα απολαύσουμε σε μια μοναδική ερμηνεία στο «The wonder of you» του Έλβις Πρίσλεϊ για το soundtrack του δεύτερου κύκλου του «Maestro».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr, in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό