Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 10:43

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον φιλοξενήθηκε επιτυχώς στην Κομοτηνή. 10 μετάλλια για τον «Ηρόδικο» της Κομοτηνής

Με επιτυχία φιλοξένησε η Κομοτηνή το Σάββατο 7 Ιουλίου το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Parabadminton-Αντιπτέριση για ΑΜΕΑ, δείχνοντας τη δυναμική του αθλήματος καθώς και τις δυνατότητες που έχει η πόλη να φιλοξενηθούν ανάλογες εκδηλώσεις. Έτσι γεννιέται η ελπίδα πως θα αποτελέσει το μόνιμο σπίτι του, η Κομοτηνή φιλοξένησε το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Parabadminton-Αντιπτέριση για ΑΜΕΑ

Έντεκα αθλητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου διαγωνίστηκαν σε μια διοργάνωση που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε πειραματικά στην Αθήνα όμως φαίνεται να βρήκε την πορεία της στην Κομοτηνή, προσελκύοντας διπλάσιους αθλητές.
 Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟμ-ΑμεΑ) και τον Δήμο Κομοτηνής.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από την Πάτρα, την Αθήνα, την Βέροια, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, με αθλητές και διοργανωτές να έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι, ειδικά όσοι δεν είχαν επισκεφτεί ξανά την Κομοτηνή, για τις δυνατότητες που έχουν για τις ελεύθερές τους ώρες αλλά και το πόσο φιλική είναι για τα άτομα με αναπηρία η πόλη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές από όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος ,για την παρουσία τους στο γήπεδο και την υπέροχη προσπάθεια τους ! 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ. IRODIKOS CLUB και τους αθλητές μου Σεμιχά Ριζάογλου, Γιώργο Παπαδόπουλο, Θανάση Πουχρονιάδημ Χρήστο Μπάλογλου και Παναγιώτη Σαουλίδη για την δουλειάα που κάνουμε και την κατάκτηση 10 μεταλλίων ! (2 χρυσά, 7 ασημένια και 1 χάλκινο ) 
Ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση που θα είναι ακόμα μεγαλύτερη !» τονίζει ο προπονητής Χαράλαμπος Ιορδάνου του ΑΣ Δημοκρίτειο της Κομοτηνής και ο συνδετικός κρίκος στην όλη διοργάνωση…

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2